#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Bu eleştiri olayı da yeni icat oldu. Kendi sevmediklerine her lafı edenler sevdiklerine laf edilince alıntılamadan laf çarpmaya çalışıyor, o lafın altında ezilmeyin dikkat edin de.

Icardi geldiyse ilk 11 o oynayacak bunun aksini söyleyen yok ama 2ye 1de İstanbulspor'un çöp defanslarına bile üstünlük kuramaması atakları yemesini başkası yapınca böyle savunamıyorsunuz o adamı. Bu adamı aldıysak ve dünkü gibi 10 pozisyona giriyorsa 3ünü atacak zaten takımın sıkıntısı gol atmak geçen seneden beri.

Biri de gitmiş Barış Alper asistini yedi yazmış, o Mata'nın kaç asistini yedi peki dün?

Herif hazırlık maçı sonrası izninde bile Milano'ya kaçıyor eksikliklerini gidereceğine, sonra laf edince kem küm. Kimse de sizin gibi çöp zart zurt deyip eleştirmiyor hani anlayamıyorsanız onu da söyleyeyim.

Futbolcu henüz sahaya çıkmadan, oynamadan aşırı hype yapılmasına ve havalimanında falan binlerce kişiyle karşılanmasına, kısacası bir yerlerinin kaldırılmasına karşıyım. Gelen futbolcu Messi, Hagi, Drogba klasmanında olursa okey ama İcardi fazla hyplandı. Elbette iyi topçu, fayda da sağlayacaktır ama çok güzel bir şey demişsin Milano'ya gitmiş şu haldeyken çalışmak yerine. Taraftar henüz oynamadan yükselttikçe herifler kulübü küçümsüyor sanki.

Pffffff...

1 mac oynadiktan sonra kazik girdi artik yapacak birsey yok diyene mi?

Buraya tatil yapmaya geldi diyene mi?

Umut Bozok bundan daha iyi diyene mi?

4 milyon euro maas veriyoruz bu paraya degmezdi diyene mi? (aq 4 milyon euro ne alaka)

Her hafta alem yapiyor Milano'da diyene mi?

Bir daha forma bulamaz diyene mi?

Nedir bu yangin? Elestireceksek de normal ve yapici elestirilerde bulunmak cok mu zor? Bu kadar cabuk gommeye nasil hakli bir gerekce buluyorsunuz kendinizde? Sanki Galatasaray'a her yil boyle kariyerli ve buyuk topcular geliyormus gibisine yapilan yorumlar varya, daha dune kadar Omer Bayram ve Taylan'a sovup duruyordunuz. Takimin iskelet oyunculariydi bunlar. Aradaki farki ne ara unuttuk?

Hayirdir 1 mac oynadi herif ne olacakti ve ne umdunuz da olmadi simdiye dek? Tamam Istanbulspor zayif bir rakip olabilir kabul ediyorum ama herif ilk defa 11'de basliyor, yani bu yorumlar abartili degil mi sizce? Yarin hattrick yapsa bu yorumlarin hepsi unutulur sonra; krallll , dunya yildizi , falan diyecek yuzunuz oldugunu da iyi biliyorum . Seferovic'e 5 mac sabrettiniz bu herifte biraz oynasin ya bir kac mac top ayagina gelsin ortama alissin, o kadar da mi sabretmeyelim artik nedir bu negatiflik ? Zaten Icardi'nin PSG'yi birakipta Galatasaray'a yedek olmaya geldigini dusunmek super saflik. Tabi ki ilk 11 icin alindi ona da aklinizda bulundurun bari birsey derken, yok Baris Alper oynasinmis da Icardi yedek kalsin falan ciddiye alinacak soz bile degil. Baris Alper'i Icardi ile kiyas etmek de ne? Icardi olsun, Oliveira olsun, boyle kaliteli oyuncularin kredisi daha fazla olmasi kadar normal birşey yoktur herhalde.

Taraftar boyle oyuncular icin stadi dolduruyor. Yoksa kimse Abdulkerim, Yunus var diye koşa koşa stada gitmez. (bu oyuncuları eleştirmiyorum sadece olayi farkli bir pencereden göstermek adina örnek verdim)

Burada akl-ı selîm yorumlarda bulunan ve normal elestirenlere lafim yok o uyeler uzerine alinmasin lakin boyle herseyi ucta yasayan , 1 mac sonra hemen kadrodan silen her kimse yemin ediyorum uzak durun baskalarin kafalarini da utulemeyin bari burada. Gidin evde enistenizle kuzenlerle falan futbol konusun onlarin kafalarini falan sisirin. Yonetici olmasam buradan sogumak icin tonla sebep cogaliyor her gun sonra yarin bir gun kimse forumda kalmayinca forum neden bitmis dersiniz.

Şu takimdan iyice sogmustum zaten vasat oyunculardan oluşan bir takimi normalmiş gibi bize yıllardır alistirmaya çalışmalarından dolayi. Seneler sonra ilk defa şöyle kaliteli ve iyi oyunculari gormek nasip oldu tekrardan bari bu hevesimizin içine etmeyin.
Birde mertens de napoliye gitmedi mi? Kimsenin sesi cikmadi. Icardi Istanbul macinda birde büsürü pozisyona girdi bu bile farklilik. Senelerdir forvetlerimiz pozisyona bile giremiyor, elbette bunlari da atmaya baslayacak.

1664215791309.webp

bu izin olayı bidaha olursa sağlam küfrü hakeder malesef.

Geri
Üst Alt