#9 Mauro Icardi | ARŞİV

dickhardim benim işte bu. Fizik gücü bir tık toparladı hat trick yaptı. Darısı zaniolo nun başına.Onda da bir tık toparlanma var gibi. Eğer bu 2 süperstarımız fiziklerini kendi normallerinin %70ine bile getirseler inanılmaz şeyler yaşanır ligimizde. +18 maçlar görürüz.

Selçuk ve Falcao'dan sonra hiç bir penaltıda rahat olamıyorum. Kötü kullanıyorlar.

Icardi bir forvetten daha fazlası bir kere bencil değil tam tersi takım arkadaşlarına servis yapmayı çok fazla seviyor daha böyle forvet bulamayız genelde forvetler bencil olur ama Icardi tam anlamıyla olması gereken bir forvet hem oynatıyor hem atıyor her şeyi yapıyor. İsterse 4 yıllık maliyeti 30 m euro olsun fazlasını kazandırır.

dickhardim benim işte bu. Fizik gücü bir tık toparladı hat trick yaptı. Darısı zaniolo nun başına.Onda da bir tık toparlanma var gibi. Eğer bu 2 süperstarımız fiziklerini kendi normallerinin %70ine bile getirseler inanılmaz şeyler yaşanır ligimizde. +18 maçlar görürüz.
toparladı diye gözükmesinin sebebi kayseri defansıydı fazla temaslı oynamadıkları için iyi oynadı

1681842423599.webp

Geri
Üst Alt