#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Bazen ilerde tek kalmış gibi hissettiriyor. Yanına şöyle delici bir siyahi yırtıcı forvet koysak süper anlaşabilir.

Yani golünü attı falan ama onun dışında takıma ayak uydurdu, birkaç kez de top kontrolünü yapamadığı için önemli olabilecek fırsatlar tepilmiş oldu. Sezon içindeki o prime dönemini aratıyor.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam golcülük farkını ortaya koydu ve Lig'de kıyaslanacak 1 forvetin olmadığını gösterdi.Aboubakar'a gelen topların 3-4 tanesini net olarak gol yapardı Mauro İcardi.Elimizde böyle 1 silah varken bunu kullanıp şampiyon olmalıyız..

Herife top getiremiyoruz sezon biticek hala getiremiyoruz geleni atıyor neyini eleştiriyorsunuz kaç kez topla buluştuda atamadı 1 kere buluştu onuda gol yaptı zaten

Çok değil her maç 5-6 kez ceza sahasında topla buluştur otur arkana yaslan izle ama bizimkiler kıymetini bilmiyor umarım bizim olursun muadili yok bu adamın kolay kolay da gelmez her zaman böyle fırsat

Burada çoğu fforvet için besleyemioruz denilip golcüler savunulurdu.mesela örnek mohammed..Bu görüşe pek katılmıyorum..Galatasarayın golcüsü forvetinin daha özellikli olmalı derdim..Bu savunmalara katılmazdım..

Ama şimdi adamı besleyemiyoruz ve ayak uyduramıyoruz eleştirilerine yüzde yüz katılıyorum..
Çünkü icardi sadece besleyeim gol atsın tarzında bir adam değil.Tabiki maç maç performansda değişiklikler olabiliyor.Ama ne olursa olsun
üst düzey bir forvet adam.
Keremin gelişimi ,rachisanın performansı falan eyvallahda
Bizim icardinin arkasındaki üçlüden daha iyi bir üçlü daha zeki fark yaratacak bir üçlü bulabileceğimizi düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herife top getiremiyoruz sezon biticek hala getiremiyoruz geleni atıyor neyini eleştiriyorsunuz kaç kez topla buluştuda atamadı 1 kere buluştu onuda gol yaptı zaten

Kaç kere topu ayağına dolaştırdı. Bir tane hava topunu alamadı. Şut çekilecek yerde hala pas deniyor, sorumluluk almıyor vs vs. Tarafsız izlenmiyor maçlar. Adam formsuz işte. Adım atacak hali yok. Bunu neden kabullenmiyoruz biz?

Kerem buna pas atacam diye dün batırdı resmen üç kişinin arasında kalmış İcardi'ye dikine paslar atıp durdu...

Keske etrafinda adam olsa Mertens falan hic yakinina gelmedi kac kere topu tuttu ceza sahasinda bi tane adam yoktu yakinlarinda.

Iyi isler yapiyo ama yakinda destek bulamayincada position kaciyoruz, o baglantiyi kurmamiz sart eger icardi kalacaksa.

Koskoca maçta sadece 1 defa pozisyon yaratabildik şu adama yazıktır günahtir.

Geri
Üst Alt