#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Burada mutlu olduğu her halinde belli ilgiyi de seviyor bonservisinin alınacağını düşünüyorum yıllık ücret konusunda 5 m euro + bonuslar olabilir. Bu ülkenin gördüğü en büyük yabancı forvet oyuncularının başında geliyor komple bir futbolcu Jardel gibi kafa vuruyor, Burak gibi araya kaçıyor, Elmander gibi presi yönlendiriyor ve tam bir lidere dönüştü. Nelsson-Torreira-Icardi bu takımın omurgası çok güçlü oldu.

Mauro İcardi.. Galatasaray tarihine ve Türkiyeye gelmiş geçmiş en üst seviye bitirici ve Santrafor. Bir gün İnterde 2 sezon artarda gol kralı olan, PSG gibi bir takımda UCL maçlarında kendini gösteren bir Süperstara sahip olacağımızı düşünmezdim. 17 gol 7 asistle inanılmaz bir katkı. Keremle şahane bir uyum ve sekans. Şampiyonluğun ve seneye Avrupada yapacaklarımızdaki en büyük silahımız
FB_IMG_1684322257694.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem inanılmaz bir asist yaptı ama Mauro İcardi dışında hiçbir Santrafor o açıdan bu topu o köşeye yuvarlayamazdı kolay kolay. Bir adam ki kariyer var, kalite var, aura var, bitiricilik var ve ego asla yok. Lütfen bizimle kal Şu yaştan sonra İcardiseksüel olduk iyi mi?
FB_IMG_1684322510238.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mauro İcardi'ye Boca Juniors talip olmuş.Arjantinli 1 sayfa transferi çok yakın demiş ama bence oraya gitmez.Bizden başka 1 takıma giderse Avrupa'dan 1 takım olur bu takım..

alvarez'in attigi gol bana icardi'nin istanbulspor macindaki 2. golünü hatirlatti

o kosu, o topa dokunus, o sezi

harbi world class golcü, city'ye koy, oynar

Bu kadın Arjantin'de bilinen 1 oyuncuymuş ve İcardi ile mesajlaştığını açıklamış..
FwZxAkOaEAEvJqP

antrenmanda halsiz gördüm

yarın oynamaz belki

Geri
Üst Alt