#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Gelecek sezon bayernde izlemek canımızı acıtacak.

Bize yedirmezler gibi geliyor bana sanki İtalya ya gidecek gibi izlenimim o yönde

Bize yedirmezler gibi geliyor bana sanki İtalya ya gidecek gibi izlenimim o yönde
Hakan Şükür gitti, Jardel geldi. Jardel gitti, Elmander, Baroş geldi. Ümit Karan, Necati, Hasan Kabze... En sonunda Burak Yılmaz geldi, rekorları egale etti. Yetmedi Drogba geldi. Falcao Kadıköy'ü yerle bir etti. Gomis rekorları alt üst etti. Mustafa Muhammet bile Kadıköy'de sapladı.

Şimdi de Icardi geldi. Cok mutlu. Mali matematikten dolayi alamayabiliriz ve kendisi bizde devam edemeyebilir.

Ama yukarıdan anlaşılacağı üzere, kimse sevinmesin, bir Icardi gider, daha beteri gelir. Aslolan Gs'dir.

20230521_122231.webp

kıyaslamayın diyip kıyaslamış ve yanlış şeyler yazmış bilardo
jardelin oyun içi katkısı olmaması kolpa. şükürden sonra geldiği için o kdr pres yapmıyor diye öyle bi intiba vardı ama icardi ne kdr katkı yapıyosa o en az o kdr yapıyodu jardel de
şükür 2 sezonda 70 gol atmıştı kafayla acayip goller atıodu attığı kadar kaçırma işi torinoya gittiği dönemden üstüne kalmış hatalı bir söylemdi
falcao mükemmel bitirici değildi işportanın tekiydi
burak için doğru demiş de herkese mükemmel bitirici diyip ona dememesi enteresan
ikardiyi de abartmış diğerleri gömerken, icardi de kaçırıyor, karşı karşıya kereme verdi dün, geçen maç net posyonda tribüne vurdu fln. bi de pres başlatır fln çok zorlama olmuş. ikardi komple paketse falcao ve burak harici adamlar da kompile paketti

Sezon başında yazılanlar aklıma geliyor da :asd: Ara ara açıp bakmak lazım.

Keramettin admirin yazdıklarına güldüm diye bana bir ay ceza vermişti.

İcardi'ye ön yargılı davranıp Sefer kazmasını övüyordu :red:

Garip günlerdi bizim Fifa'dan dolayı İcardi'yi beğenip övdüğümüzü falan iddia ediyorlardı.

Geri
Üst Alt