Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.418
- 76.473
- 4.218
Muhtemelen hepimiz depresyona gireriz en çok ülkedeki psikiyatri doktorları ve psikologlara yarar.Burada tutamazsak yemin ederim depresyona girerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen hepimiz depresyona gireriz en çok ülkedeki psikiyatri doktorları ve psikologlara yarar.Burada tutamazsak yemin ederim depresyona girerim
Gomis gitti yerini dolduramadık Icardi giderse mümkün değil dolmaz buralara düşmesi bile mucize ötesiydi umarım çözeriz. İnter'den sonra PSG değil de Real Madrid filan gitmiş olsa CL maçlarında ağzımız açık izliyor olurduk.500 bin dolar için götümüze 50 milyon dolar girdi hala akıllanmıyoruz. Alın şu adamı arkadaş.
Bence paradan cok herif zevkini aldı avrupaya gidecek.500 bin dolar için götümüze 50 milyon dolar girdi hala akıllanmıyoruz. Alın şu adamı arkadaş.
Kazanacağı parayı zaten çoktan kazandı ama ilgi olayı farklı Güney Amerikalılar ilgiyi çok seviyor hiçbir yerde bu ilgiyi bulamayacağını bilir o yüzden kalacak. Artık kariyerinde küllerinden yeniden doğma fırsatı oldu hem ilgiden de memnun kendisi de memnun 2. Hagi etkisini yaratabilecek bir oyuncu sezon başı hazırlık kampını yedikten sonra 38 maçta 45 gol atsa dahi şaşırtmaz.Bence paradan cok herif zevkini aldı avrupaya gidecek.
Torreira da baya mutlu gözüküyor Icardi kaldığı an Torreira da gitmez acayip bir takım olduk.
reinada arkadaşın yerine çalışmıştım 2 gün müthiş 1 yerdi ya (bulaşık yıkıyordum)reina falan kalsaydı hergün orda olurlardı. şimdiki mekanlar pavyondan hallice.
İcardi'nin gece hayatından mi, yoksa genel olarak gece hayatı kavramından mi? :/gece hayatindan tiksiniyorum
Her şeye ok ama bir cümlede yanılmışsın ahb.Kazanacağı parayı zaten çoktan kazandı ama ilgi olayı farklı Güney Amerikalılar ilgiyi çok seviyor hiçbir yerde bu ilgiyi bulamayacağını bilir o yüzden kalacak. Artık kariyerinde küllerinden yeniden doğma fırsatı oldu hem ilgiden de memnun kendisi de memnun 2. Hagi etkisini yaratabilecek bir oyuncu sezon başı hazırlık kampını yedikten sonra 38 maçta 45 gol atsa dahi şaşırtmaz.
Bir İngiliz Atasözü:500 bin dolar için götümüze 50 milyon dolar girdi hala akıllanmıyoruz. Alın şu adamı arkadaş.