#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Bu herife bi de ırz düşmanı vs deniyor, saha dışındaki aşk hayatından banane yav, saha içinde tek bir terbiyesizliğini görmedim. Herif kendi seviyesinin altındaki ligi donunda sallamış, hocasını sırtında taşıyor, hangi kiralık yıldız kolay kolay yapar bunu, müthiş bir aidiyet yaşadı. Umarım İtalyan kulüpleri aklını çelmez, fener maçında birilerine tekme tokat dalsa da bu herif kafadan arızalı almayalım imajı verse bu kulüplere:asd:

alamayız ne yazık kı..dunyada bu kadaar kalıtelı 3-5 santrafor var.bıze yedırmezler.

Umarım kalır olurda giderse yerini anca benzema yada haaland doldurur!

Kalitesine zaten diyecek söz yok ama en kritik haftalarda aldığı sorumluluk ve attığı goller ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Şampiyonlukta katkısı çok büyük oldu umarım takımda kalır.

:D

Fw-ne8iaAAAwuju

Geçen sene ligi 13. Bitirdikten hemen sonra biri gelip size dese ki :

Seneye zaniolo soyunma odasında aşkın olayım söyleyecek,

ikardi sırtında Okan buruk taşıyıp şampiyonluk kutlayacak,

erden timur sevinçten yerde lucas torreira ile yuvarlanacak

deseler ne derdiniz?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sene ligi 13. Bitirdikten hemen sonra biri gelip size dese ki :

Seneye zaniolo soyunma odasında aşkın olayım söyleyecek,

ikardi sırtında Okan buruk taşıyıp şampiyonluk kutlayacak,

erden timur sevinçten yerde lucas torreira ile yuvarlanacak

deseler ne derdiniz?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

acil hastaneye gotururdum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mertense indirdiği top ne yav öyle yemin ederim dünyada onu yapacak santrafor yoktur

yav çok net sürekli söylüyorum şu adam çalkantı yaşamasın , full odaklansın desin ki ''ya ben sadece futbola odaklanacağım , her maç oynayacağım , sadece boş olunca tatile gideceğim'' 30 yaşında daha , seneye 31 olacak şubatta.Her sezon minimum 30 sallar 35 yaşına kadar en az.Sadece odaklansın kafaya taksın.Adam son haftalar şampiyon olalım dedi , her maç salladı , her vurduğunu attı ya.

Ayrıca giderse de öyle Dembele falan yarısını oynayamaz burada , Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi anca işte Benzema falan alacağız ki yeri dolsun.Yoksa imkansız , yanarız.

Türk topraklarinin gordugu en iyi komple forvet kendisi.

Giderse çok ararız.

Kendisi bizde kaç sezon daha oynar bilmiyorum ama muhtemelen kendisinden sonra gelecek hiçbir forvet beğenilmeyecek.

Geri
Üst Alt