#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Nasil koydum ama , sirada Fener var diyor

1685523722021.png

Uğur karakullukcu'nun haberine göre fener teklif yapmış paris'e. Paris 17 civarı istiyormuş bunlar da o fiyata yakın teklif yapmışlar. Hiç sasirtmiyorlar bu kafa ile daha çok sene şampiyon olamazlar.

Uğur karakullukcu'nun haberine göre fener teklif yapmış paris'e. Paris 17 civarı istiyormuş bunlar da o fiyata yakın teklif yapmışlar. Hiç sasirtmiyorlar bu kafa ile daha çok sene şampiyon olamazlar.

İcardi fenere gitmez+30 yaşında 1 sene kontratı kalmış adama 17 falan istemezler max 10a biter bu iş

İyi bi İcardi ligi donunda sallar denmisti.Gercekten de oyle oldu.Hatta 24 macta yapti bunu.30’lu maclara ciksa neler yapardi acaba dusunmesi bile urkutucu.Kalsa tabi ki cok seviniriz ama maddi imkanlardan dolayi olumsuz olabilir transfer.Yine de hakkimiz helaldir kendisine.1 sezonda efsane statusune cikardi kendini. Ayagina tas degmesin aslanim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalan yok, boşa aldık falan diyordum ilk haftalarda katkı vermediği süreçte. Böyle g.t olmaya can kurban. Kalitesi zaten belliydi de bu kadar sahipleneceğini hiç düşünmezdim kulübü. Umuyorum kalır.

Umarız kalır. Ezikbahçe lafları boş kendilerini avutuyorlar hep aynı mallıklar işte, fener değil ama çok ciddi talipleri olacak gibi. Açıkçası ve ne yazık ki ben işimizi zor görüyorum.

Geri
Üst Alt