#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Tam 1 aslan..
Fyco1PfWIAA9taN

Bu adam zamanında bi kitap yazmıştı Inter ultralarına laf sokmuştu, benim Rosario'da büyüdüğüm mahalleden 100 tane fedai getiririm sizden binlercesini doğrar falan demişti. O fotoğraftakiler bahsi geçen arkadaşlara benziyor

Oyalama lan bizi. Kalıyorsan kal, kalmıyorsan da acı çektirmeden git yolunu bul.

2 ay bunun peşinde koşacağız diye forvetsiz kalma riskine giremeyiz. CL için ön eleme oynayacağız şurada, çok ama çok önemli o maçlar. CL demek milyonlarca € demek. CL katılımı demek Lig şampiyonluğu kazancından daha fazla para demek.

Bu adam zamanında bi kitap yazmıştı Inter ultralarına laf sokmuştu, benim Rosario'da büyüdüğüm mahalleden 100 tane fedai getiririm sizden binlercesini doğrar falan demişti. O fotoğraftakiler bahsi geçen arkadaşlara benziyor

ne fotorafı ahbfild

arap takımları dedikodusu, icardi'yi yalı çocuğundan korur. çocukluğu gs kompleksi ile geçen zat, yoksa top tüfek dalacaktı mevzuya.

emin gibiyim işin sonunda bize gelecek.

Futbola dair yeteneklerine zaten hayranım da fotoğraflardaki 'çokça samimi, biraz naif ve hülyalı, kısmen umursamaz' vücut dili, takım arkadaşları peşpeşe saçmalayınca 'ben kimlerle takılıyorum burada?' şeklinde bir mimikle kafasını iki yana sallaması, rakip oyuncuların kendisine karşı yaptığı 'penaltının babası' tabirine uygun müdahaleleri bilinçli şekilde görmezden gelen hakemlere kibarca itiraz etmeye çalışması filan hep aklımda kalacak...

Çok değişik bir karakter; keşke birkaç yıl daha bizimle devam etse ama Arapların ilgisi ciddi ise pek ihtimal veremiyorum maalesef...

Yaşattıkları için teşekkür edip alternatiflerine yönelme vaktidir. O kadar parayı reddedecek topçu yok gibi bir şey.

Tam bitti dediğimiz anda hikayemiz yeniden başlayabilir

Bu aşkı, tutkuyu hiçbir yerde bulamayacak

Galatasaray'ın Kralı bu adam

Tam bitti dediğimiz anda hikayemiz yeniden başlayabilir

Bu aşkı, tutkuyu hiçbir yerde bulamayacak

Galatasaray'ın Kralı bu adam
Açıkçası, oralardan 20-30-40 milyon teklif varken(?) ben bile burada 7-8 e kalmazdım. Hamaset bir kenara bırakılırsa, aklı olan hiç kimse de kalmaz...Hayatın gerçekleri...

Geri
Üst Alt