#9 Mauro Icardi | ARŞİV

İcardi düzenli oynamaya başlar ise atmaya başlar. Sahaya pek odaklanmasını gerek yok. Bu sene kadromuz çok geniş ve maç başı pozisyon oranımız çok yüksek devam edecektir. İcardi her türlü atar.
adamı istanbulda tutup antrenmanlara ve maçlara çıkarabilsek gerisi gelecek de onu başaramıyoruz bir türlü. manyak bir kadınla köşekapmaca oynuyor haftalardır

Icardiyi unutun renkdaslar. Yokmus gibi dusunun. Oynamaya gelen belli eder kendini. Malesef oynamaya gelmemis. Bu saatten sonra form tutup dokturme ihtimali yok.

Bu haberde ikisi de olduğunu söylemiş o trans.
dedikodu-gossip.gif

Trans zat ekşının akabinde sıra bende demiş gibi görünüyor

Barıştı mı?

Her sene böyle bir star transferimiz oluyor bir halta yaramayan.

Erden T.: Oyuncularin ozel hayatlarini, karakterlerini vs arastiriyoruz. Ince eleyip sık dokuyoruz.

He aynen reyis. Cok guzel araştırmışsınız. Şöyle kolpalara ne gerek var. Turkiyede kimse hicbir şeyi araştırmaz. Önünüze bu isimler gelir ve alırsınız. Adamla bir ay önce anlaşıyorsunuz ama istanbula getiremiyorsunuz. Ben o zamanlarda da yazıyordum anlaşıldı ama getiremiyorler diye. Belliydi çünkü. Hatta ayıp olmasin diye 2-3 gün kala gelir demistim. Onu da yapmadı son gun geldi. Senin bu durumda oyuncuya gelme birader gerek yok sen tatiline devam et demen lazim. Ama diyemiyoruz. Eziğiz. Yildizciyiz. Primciyiz. Yapacak bir sey yok böyleyiz.

Bu adam kendine gelmezse gol sorunumuz bitmez gibi

Geri
Üst Alt