#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Çok sıkışık fikstüre giriyoruz ve bence çok oynatıyoruz yani dün 75'te çıkabilirdi. İstanbulspor maçı dinlenmesi için ideal gözüküyor. Ya da risk alıp Antalya deplasmanında dinlendireceğiz ki MANU deplasmanında tam dinlenmiş çıksın.

lan bana bile şu s2ndirik türkçe popu dinletiyorsun ya

bir level üstün direkt hagi senin :/

umarım o level'a çıkarsın :/

raheem level :d

Milli aradan daha derli toplu döner dedim ama hâlâ fizik kalitesi yerlerde. Neyse ki futbol kalitesi ile gol atıyor attırıyor ama bir an önce kondisyonunu da toparlarsa iyi olacak.

Lordum 2-3 kg versen daha hos Olur, ama sen bilirsin tabiki

şuan takımda Wesley standardındaki tek oyuncu icardi.

Çok sıkışık fikstüre giriyoruz ve bence çok oynatıyoruz yani dün 75'te çıkabilirdi. İstanbulspor maçı dinlenmesi için ideal gözüküyor. Ya da risk alıp Antalya deplasmanında dinlendireceğiz ki MANU deplasmanında tam dinlenmiş çıksın.

Katilmiyorum. Kesinlikle bu siralar sahada kalmali. Hem temposunu bulmasi hemde fiziken toparlamasi icin. Ayrica, Icardi sahada oldugu surece, rakip defanslar one de cikamiyor korkudan ve takimin defansif yonune hem dogrudan hem de dolayli katki veriyor. Eskiden de Hakan'i pek dinlendirmezdik. Ilerleyen surecte gerekecektir elbette ama suan degil.

Bir mac dinlendirelim desek yerine halil oynayacak. Dinlenmesin boşverin.

lan bana bile şu s2ndirik türkçe popu dinletiyorsun ya

bir level üstün direkt hagi senin :/

umarım o level'a çıkarsın :/

raheem level :d

Umuyoruz ve diliyoruz ki, efsanemiz gibi bu muzeye sampiyonluklar ve Avrupa Kupalari getirecek ve biz de o gun, Hag'nin yanina bir koltuk/isim daha yazacagiz. Kendisini yeterki versin ve istesin.

Zaha sağlam dönerse bazı deplasmanlarda forvete atar Icardo'yu dinlendiririz inş.

Hocaya bakar tamamıyla.

Sen iyi antrenman yaptırırsan fazla kiloları verir oyuncular ama biliyorum ki cok ağır antrenman yaptırmıyor. Neymar da hep kilolu dönüyordu mesela Brezilya'dan ama PSG'de 1 ay içinde normal haline geri dönüyordu. Aynısı İcardi oradayken onda da öyleydi ama Türkiye'de hocalar antrenman temposunu konusunda hafif kalıyor. Bu şekilde zor kilo verir oyuncular bir diğeri de Ndombele.

Demem o ki bu oyuncular orada oynarken hocaları onları fit hale getirebiliyordu. Burada ben teknip ekibe bakarım eğer oyuncu 1.5 ay içinde tam fit olamıyorsa ilk sorumlu onlar benim gözümde.
Aynen çok doğru bir yorum

Eşim beni görünce bu adamı görmüş kadar mutlu olmuyorsun dedi. Anlamazsınız sevdadan dedim. Konuşmuyor

Eşim beni görünce bu adamı görmüş kadar mutlu olmuyorsun dedi. Anlamazsınız sevdadan dedim. Konuşmuyor
Geçen bizimki ile de tartışıyordurk. Sen bizi Galatasaray kadar sevmiyorsun o kadar ilgilenmiyorsun dedi. Sustum kaldım. Olabilir mi acaba diye düşündüm bir anda.

Bu kilo mevzusu bence biraz can sıkıcı, iki aydır antremanlarda, istese vermeme şansı yok, okadar para aliyosun, fit olmak zorundasın, kulübüne ve meslegine saygılı olmalısın, bu her oyuncu icin gecerli, gollerinden bagımsız diyorum, hadi bizim lig icin 100 kilo olsada yetebilir, iki gün sonra şampiyonlar ligi macımız var yanliz vede dedigim gibi ciddiyeti biraz salmiş gibi

dipnot: kuş değilim

Geri
Üst Alt