Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.319
- 3.172
- 1.918
İcardi 1-2 haftaya toparlar. Zaha Zıyech Ndombele nin bir an önce toparlaması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O iş biraz da zorunluluktan oldu gibi geliyor bana. Icardi'ye çok büyük maliyet aktarılacağı için bonservissiz ve görece düşük maaşlı bulunca aldılar. O dönem takımda santrafor da yoktu, Icardi'nin de ne olacağı belli değildi, eleme turları için bir santrafora ihtiyacımız vardı. Erden Timur'un da garip açıklamaları vardı hatırlarsan.O ne demek renkdas ? Hoca istedigi alindi bu oyuncu ya da onay verdigi icin. Guvenmiyorlarsa, demek ki birseyler dogru yapilmamis.
Orada Okan Buruk ve teknik heyet sus cicegi olarak mi duruyor? Teknik heyetin sorumlulugu degilse kimin peki? Hoca'nin antrenman metodlari yetersizse bunun cozumu disarida aranmaz. Zamaninda Lucescu , Jardel'de 5-6 kilo fazlasi var diye ona ekstra idman yaptirirdi. Bir ay icinde 5 kilo falan vermisti.Bu adama bir tane özel antrenör lazım, kendi yapmıyorsa klüp yapmalı, geçen seneden çok farklı fiziği ve geriye gitmiş durumda, ödediğimiz ücretin yanında antrenör ücreti bahşişi gibi kalır, uyuma yönetim, Okan'a bırakma bu işi, yoksa çok dert yanacağız benden söylemesi
evet süs çiçeği olduğu için zaten bir taraftar olarak talep ediyorum yönetimden. Okan ile bu iş olmayacağı o kadar belli ki, şu kadronun kaliteli bir hocanın elinde olmayışına çok üzülüyorumOrada Okan Buruk ve teknik heyet sus cicegi olarak mi duruyor? Teknik heyetin sorumlulugu degilse kimin peki? Hoca'nin antrenman metodlari yetersizse bunun cozumu disarida aranmaz. Zamaninda Lucescu , Jardel'de 5-6 kilo fazlasi var diye ona ekstra idman yaptirirdi. Bir ay icinde 5 kilo falan vermisti.
Irz düşmanı modunu açması lazım@Serhan Artemis yeni görevin Icardi’ye kilo verdirmek. Yönetimden resmi tebliğ geldi.
Modu açık da ceza sahasında açıkIrz düşmanı modunu açması lazım
Modu açık da ceza sahasında açık
MakulKeşke sana saplasa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi