- 18 Temmuz 2009
- 81.868
- 239.035
- 5.093
Oyun içi katılımı zayıf olduğu için bir kaç maça çöp mesajlarıyla dolar bu başlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun içi katılımı zayıf olduğu için bir kaç maça çöp mesajlarıyla dolar bu başlık.
demiştik99 numara alır gibi
Taylan hususuna katılıyorum. 8i görünce tepki göstermiştim.Nefret ediyorum şu yüksek rakamlı forma numaralarından. Sırf bu yüzden kaç tane futbolcunun formasını almadım şimdiye kadar, çok kötü gözüküyor diye.
Bu konuda takıntılı falan olduğumu da düşünmüyorum, benim gibi düşünen çok taraftar vardır.
Mesela #8 numarayı hangi akla mantığa sığarak takımda yer bulamayacağı apaçık ortada olan Taylan'ın almasına izin verebilirler.
Taylan hususuna katılıyorum. 8i görünce tepki göstermiştim.
Lakin 99 numara iyidir golcüdür golü hatırlatır
9 dolu olunca alınacak numaralar14,15(baros)17,18,19kewell,20(nonda),21,23(Jordan)Nefret ediyorum şu yüksek rakamlı forma numaralarından. Sırf bu yüzden kaç tane futbolcunun formasını almadım şimdiye kadar, çok kötü gözüküyor diye.
Bu konuda takıntılı falan olduğumu da düşünmüyorum, benim gibi düşünen çok taraftar vardır.
Mesela #8 numarayı hangi akla mantığa sığarak takımda yer bulamayacağı apaçık ortada olan Taylan'ın almasına izin verebilirler.
ben golcüyüm 9'dan başka giymem demiş KRAL
19 da güzel olurdu Icardi'ye bence.9 dolu olunca alınacak numaralar14,15(baros)17,18,19kewell,20(nonda),21,23(Jordan)
Al bunlardan birini 99 ne arkadaş
#99 Ümit Karan
Insallah en az onun kadar oynar ugurlu gelir numara
9 dolu olunca alınacak numaralar14,15(baros)17,18,19kewell,20(nonda),21,23(Jordan)
Al bunlardan birini 99 ne arkadaş