#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Formamız altında rakiplere taşicardi geçireceği sezon hatta sezonlar olmasını niyaz ederim.

Amin.

Nefret ediyorum şu yüksek rakamlı forma numaralarından. Sırf bu yüzden kaç tane futbolcunun formasını almadım şimdiye kadar, çok kötü gözüküyor diye.

Bu konuda takıntılı falan olduğumu da düşünmüyorum, benim gibi düşünen çok taraftar vardır.

Mesela #8 numarayı hangi akla mantığa sığarak takımda yer bulamayacağı apaçık ortada olan Taylan'ın almasına izin verebilirler.

Nefret ediyorum şu yüksek rakamlı forma numaralarından. Sırf bu yüzden kaç tane futbolcunun formasını almadım şimdiye kadar, çok kötü gözüküyor diye.

Bu konuda takıntılı falan olduğumu da düşünmüyorum, benim gibi düşünen çok taraftar vardır.

Mesela #8 numarayı hangi akla mantığa sığarak takımda yer bulamayacağı apaçık ortada olan Taylan'ın almasına izin verebilirler.
Taylan hususuna katılıyorum. 8i görünce tepki göstermiştim.

Lakin 99 numara iyidir golcüdür golü hatırlatır

9 dolu olunca alınacak numaralar14,15(baros)17,18,19kewell,20(nonda),21,23(Jordan)
Al bunlardan birini 99 ne arkadaş

Pozisyonu hazırlasanız atar, doğru yere doğru zaman da koşu atar. Uyum sağlarsa Baros performansı sergiler.

Icardi'nin formasini alacaksin diyelim üzerinde 99 yazacak. Yok vazgectim.

Zamorano gibi 1+8 falan mı yapsaydı yahu. 99 taş gibi numara.

#99 Ümit Karan

Insallah en az onun kadar oynar ugurlu gelir numara

9 dolu olunca alınacak numaralar14,15(baros)17,18,19kewell,20(nonda),21,23(Jordan)
Al bunlardan birini 99 ne arkadaş

F1C58308-D434-4267-A44A-2A29EDCC4FFB.webp

BDF2DCD0-A6B0-44E3-9143-0A4D52748E86.webp

8BA345B2-3942-4E39-A780-0DEED80D74C0.webp

Geri
Üst Alt