#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Onların Mart ve Nisan ayında sıkıntı yaşacağını hissi olarak düşünüyorum nedense. Rıza'nın istatistiği iyi gibi ama Sivas güven vermiyor pek ligde. Ama olası bir takılma çok iyi olur aradan evvel. Olmazsa da TSde o kayıp gelir.
O değilde 1 hafta daha izlicez sonra 1.5 ay maç yok. Icardi manita yapmasa o ara bari ama çok zor ben bile zor dayanıyorum 1.5 ay yalnız

Çok ilginç bir şekilde GS ile aşısı tuttu. Transfer ihtimalinin ilk oluştuğu günlerde gelmesini kesinlikle istemiyordum.

Resmen yeni bir başlangıç yaptı. Bayağı karakterli bir topçuymuş.

Döneminde, Melo da değeri itibariyle Türkiye'de oynamayacak derecede üst düzey bir topçuydu ama hikayeyi biliyorsunuz.

Bu adamın bonservisi min 20 m EUR, maaşı da 6-7 ama burada oynamayı kafaya koyarsa, bir şekilde bonservisini alırız.

Çok ilginç bir şekilde GS ile aşısı tuttu. Transfer ihtimalinin ilk oluştuğu günlerde gelmesini kesinlikle istemiyordum.

Döneminde, Melo da değeri itibariyle Türkiye'de oynamayacak derecede üst düzey bir topçuydu ama hikayeyi biliyorsunuz.

Bu adamın bonservisi min 20 m EUR, maaşı da 6-7 ama burada oynamayı kafaya koyarsa, bir şekilde bonservisini alırız.
Dün bunu düşündüm ve gördüklerim umutlanmamı sağladı, olası bir hikayeli geriden gelen şampiyonlukta burada kalmak isteyebilir kariyerinin devamında çünkü taraftar müthiş sahip çıkıyor.

1 macta 2 gol atti diye hemen abartmayalim durumu

Geri
Üst Alt