#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Sefer iyi bundan an itibarıyla. 7 yıldır sahaya çıkmamış gibi bir hali vardı.

Kirmiziyi bence Nelsson ve Torreira yedirdi. Nelsson orda kaleciye sanki vücutunu koydu ve onun pesine kostugunu anlayan Torreira, kendini oraya koyup bilerek kaleciyi kudurttu.

Gerçekten infaza mı başlıyorsunuz yoksa keyifle dalgasına mı yazıyorsunuz anlamıyorum.

Gomis'ten formayı kapamaz şuan.Umarım bu 1 aylık arada kendine gelir.

Bu arada çirkefliğini sevdim 😂

Mauro İcardi gelmiş 20 dklık oyunuyla adamı asıyorlar.

Teşekkürler Mr. Erden

Forvete topu ulaştırmama gibi bir huyumuz var, Bizdeki ofansif orta saha ve kanat oyuncuları ilginç şekilde 80 kere topu dürtmeden sağa sola çekmeden forvete gönderemiyorlar topu. Gomis yırtıcı tarzıyla bir şekilde golleri atıyordu şu ana kadar, Icardi şöyle forvetlere net servis yapan bir takımda 30 tane atar ama bu takımda gol atması için daha farklı şekilde oynaması gerekecek.

2 kez topa dokumus😄

sahiplenici erkek

Ahah olm garipsiniz la. Ben hatırladıklarımı yazayım. Keremin attığı ama defansın son anda ayak ucuyla engellediği pas, goldeki hareketlenme, kalede oyuncu varken atamadığı pozisyon. 1-2 pozisyon daha vardı sanki anımsıyorum. Adam hep en doğru yere hareketleniyor ve ofsayta kesinlikle düşmüyor bir şekilde 20 dakikada bile belli etti. Adam elit striker Seferovic yada Gomisin en forma girmiş hali ne olacak ki sanki İcardinin yanında.

Bugün çok bir şey göremedik açıkçası
Bekleyelim derim

Geri
Üst Alt