Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.974
- 16.572
- 2.648
20 dk. RCS 2,5 kere buluşturabilmişiz. 1 şutu istediği gibi vuramadı. 2.sinde rakibe attırdı. Sonra gelip gömmekte ne bileyim.. daha bismillah yahu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç kere değdi topa
3 mü
.Oyun içi katılımı zayıf olduğu için bir kaç maça çöp mesajlarıyla dolar bu başlık.
Çöp mü demişim orada niye alıntıladın?
Kaç kere değdi topa
3 mü
Gomis dokunur yaşı 29 olsa da bu herifin maç boyunca 10u geçmediği maçlar var normalde de.Gomis 60dk 8
Icardi 30dk 2
Ayağına üç kere top değmedi diye eleştirdin. Önceki mesajlarında da bu yüzden çöp denecek dedin diye iki mesajı arka arkaya okumak istedim.Çöp mü demişim orada niye alıntıladın?
Oradaki vurgunun isim kaynaklı ikiyüzlülük olduğunu anlaman gerekiyor.Ayağına üç kere top değmedi diye eleştirdin. Önceki mesajlarında da bu yüzden çöp denecek dedin diye iki mesajı arka arkaya okumak istedim.
Wanda senin eşin olsa bazı maçlarda 3 kere bile dokunamayabilirsin adminim. Zaman tanıyalım olmazsa yengeyi değiştirme baskısı kurarızGomis dokunur yaşı 29 olsa da bu herifin maç boyunca 10u geçmediği maçlar var normalde de.
Konunun buraya kadar geleceğini biliyodum knkWanda senin eşin olsa bazı maçlarda 3 kere bile dokunamayabilirsin adminim. Zaman tanıyalım olmazsa yengeyi değiştirme baskısı kurarız
Yolanthe varken Wanda kim yaWanda senin eşin olsa bazı maçlarda 3 kere bile dokunamayabilirsin adminim. Zaman tanıyalım olmazsa yengeyi değiştirme baskısı kurarız
O hatuna kondisyon mu dayanır Murat!!Konunun buraya kadar geleceğini biliyodum knk![]()