#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Yav adam hazır değil, kendisine iyi bakmalı hala Arjantin'e gitsinmiş nolacakmış sksksksk

Ne Icardiymiş, hiç oynamasa, oynamasın ne olacak diyecekler.

Ben sakat olduğuna da inanmıyorum. Muhtemelen canı sıkıldı basıp gitmek istedi bizimkilerde bir şey diyemedi sakatlık yalanı uydurdu.

Bikmadan usanmadan icardi yaliyor adam inanilmaz bi olay ya hahahahah

Daha sahaya çıkmadan havalimanında karşılarsan, daha ayağına top değmeden takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yapmış gibi davranırsan, adam da senin önemli bir maçının olduğu gün avradının yanına gider sen de izlersin.

Ayağına top değmeden futbolcuyu havalimanında karşılayıp bir yerini kaldırma varoşluğu son bulmalı.

Tedavi diye bir sey var ya hani. Sakat sakat 15 saat ucup karıyla güreşmese, burada guzel guzel tedavisini olsa, ufak ufak idman yapsa hos olmaz mı.

Zaten tüm takım izin almış. Kafasını oyuna veremeyecek düzeyde nara ile problemi varsa gitmesi daha iyi.

rezalet bir transfer maalesef.

neyse en azindan bonservisle almadik

Erden beyin en kotu transferi diyebiliriz ama oda bukadar futboldan kopuk olacani bilemezdi herhold

adam arjantine babaannesinin elini öpmeye gitmiş. ona bile bi şey diyosunuz biraz saygı be

yenı iddialar geliyor arkadaşlar

Isin aci tarafi bu uçuslarin parasi da bizden cikiyordur :asd:

Bu herifin savunulacak tarafi yok arkadaslar, adamin is ahlaki 0 bunu gormek zor degil. Eksik olan fizigini toparlamak yerine saga sola gidiyor surekli sacma sapan sebeplerle. Kendine bakmiyor, futbolu umursamiyor. Falcao bile deniyordu ama fizigi izin vermiyordu adamin

şu karının tipe bak bunun için kariyerini mahvettin ne beyinsiz adamsın

1664657932288.webp

Ampute Falcao bile başlarda üç beş çaba sarf etti. Bu paşam antrenmana bile katılmıyor :red:

Açıkçası pek umudum yok Icardi'den. Biraz özveri gösterseydi Mertens veya Mata gibi kafiydi ama o da yok.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt