#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Nereden bulaştık biz bu adama ya. Keşke Mostafa kalsaydı.

futbolculara karşılama falan yapmayacaksın. şu aptallığı aşmamız lazım. adam gelmeden kral muamelesi yaparsan ister oynar ister oynamaz.
Ben karşılayanlara boş adam dedim diye, forumdan adres ver gel kahve icelim (gel bi temiz dovelim diyor) neler yazdılar.

Hayatımda şundan daha yıkık bir olay görmedim yemin ederim ya

Ben karşılayanlara boş adam dedim diye, forumdan adres ver gel kahve icelim (gel bi temiz dovelim diyor) neler yazdılar.

Hayatımda şundan daha yıkık bir olay görmedim yemin ederim ya
futbolculara karşılama yaparak aslında kendini aşağılamış oluyorsun.

Boş yapmayın Marsilya yapınca auuuuv TR'De yapılınca salak aptal boş adam oluyor .

Tamam en çok dolu sizsiniz. Giden biri gelip sana sanane la sende forumda yazıyorsun bütün gün boş boş sende boş adamsın dese ne diyeceksin ?

Neden ? Bazı oyuncuları bu görüntülerden etkileniyorlar. İkna etmek için bu görüntüler izletiliyor.
Başarı isteyen, oynamak isteyen oyuncu görüntüye falan takılmaz. kafasına koymuştur. ben buraya giderim, başarılı olurum diye. coşkulu karşılama yapıyoruz diye bir oyuncu gelecekse, ben gelmemesini tercih ederim.

Başarı isteyen, oynamak isteyen oyuncu görüntüye falan takılmaz. kafasına koymuştur. ben buraya giderim, başarılı olurum diye. coşkulu karşılama yapıyoruz diye bir oyuncu gelecekse, ben gelmemesini tercih ederim.
O işler o kadar basit değildir emin ol , Düz oyuncu getirmiyorsun yıldız oyuncu getiriyorsun gönlünü hoş tutmak zorundasın. Messi , Mbappe vs tüm avrupa için yıldız oyuncu mesela ne kadar müsade edildiği hakkında bilgin var mı antremanlarda , izinlerde vs ?

Örnek veriyorum neymar kız kardeşinin her doğum gününde sakat oluyor.

O işler o kadar basit değildir emin ol , Düz oyuncu getirmiyorsun yıldız oyuncu getiriyorsun gönlünü hoş tutmak zorundasın. Messi , Mbappe vs tüm avrupa için yıldız oyuncu mesela ne kadar müsade edildiği hakkında bilgin var mı antremanlarda , izinlerde vs ?

Örnek veriyorum neymar kız kardeşinin her doğum gününde sakat oluyor.
Kardeş ornek verdigin adamlar yildiz degil ki galaksi

Ronaldo geldi de karşılamaya gidenlere kızdım gibi anlaşılmasın, Ronaldo ne bileyim hagi Sneijder bunlar jenerasyonel yetenekler, onu git karşıla imza için ne yaparsan yap bak o ayrı, icardi gelince karsilamaya gitmek ayri.

Bu adamın aklı futboldan çok sosyal medyada değişik karışık ilişkileri var. Ticaret vb işleri de vardır. Futbola konsantre olması kendini %100 futbola vermesi bence imkansız.

Kardeş ornek verdigin adamlar yildiz degil ki galaksi

Ronaldo geldi de karşılamaya gidenlere kızdım gibi anlaşılmasın, Ronaldo ne bileyim hagi Sneijder bunlar jenerasyonel yetenekler, onu git karşıla imza için ne yaparsan yap bak o ayrı, icardi gelince karsilamaya gitmek ayri.
Bilader ister kabul et ister etme bunlar senin için yıldız boktan bu ülke futboluna neden gelsin . Onlar onun için yıldız bunlar senin için yıldız.

futbolculara karşılama yaparak aslında kendini aşağılamış oluyorsun.
sneijder de karşılandı bununla ne alakası var adamın karakteri böyleyse böyle yani. Asıl karşılayanlara laf söyleyenlerde ağır aşağılık kompleksi var diye düşünüyorum . Zaten insanlara ne yapıp yapmaması gerektiğini söyleyen bir ton kişi var onlardan olmayın lütfen.

Bu adam Arjantin e niye gitmiş?

Karşılamaya gidilmeseydi şuan floryada çalışıyo olabilirdi,adama tanrı muamelesi yaptınız bizi small club sandı

Bu havalimancılara daha ne diyimki

Geri
Üst Alt