#9 Mauro Icardi | ARŞİV

İlk yapmamız gereken denge testine tabii tutmak olmalı. Malum ne y… yediği kaç kere yediği belli değil

+ yemeğine şap falan bişey atın bu ne azgınlıktır ben böylesini görmedim
Inisiyatif alıp bu Icardi işine el atman hoşuma gitti Serhan.

Bay kilibik. Bir de tum mal varligini naranin uzerine yaptigi dogruysa, normal böyle peşinden koşmasi

Acaba Wanda da ne var da bu adam vazgeçemiyor?
Güzel desen çok ta bir güzelliği yok, Icardi bu tip ve parayla en kralını bulur.

Aklıma fena halde takıldı!
Oneitis var reis.
Her erkeğin en az bir kere yakalandığı bir hastalık, genelde lisede ünide falan yaşanır.
Bir kıza denk gelirsin ve bu kız senin için dünyada bulabileceğin en üst seviye ve en iyi kızdır, ondan asla kötülük vs beklemezsin. Sonra tabi gerçekler ile yüzleşirsin ve bir daha bu hataya düşmezsin (all woman like that der geçersin).

Wanda şu an icardi için bir tanrıça gibi, hem çocuklarının anası, hem ilişkisi varken onu seçen bir ödül adeta(icardiye göre), hem de çok yüksek ihtimalle aralarında çok yoğun bir cinsellik var(genelde toxic ilişkilerde böyle olur)

Wanda da bunun gayet farkında, icardi yamuk yaptığı an basıp gidiyor, bana yamuk yaparsan kukuyu başkası kapar diye üstü kapalı mesaj veriyor. Icardi de salak gibi peşine gidip p*ssy guarding yapıyor. Yeter ki tanrıçaya başkası el değdirmesin.

Wanda gibi manipülatif kadınlar bunu inanılmaz bir şekilde kullanabiliyor, halbuki icardi bu bataktan çıksa bu olaylar yaşanmaz. Ama çıkabilir mi? Evet ama zor. Çıktığı döneme biz denk gelir miyiz (bu sene) böyle giderse imkansız.

Ocak ayında hep bu gündem devam ederse yollar ayrılır icardi ile düşünüyorum.
Bizden sonra da bu kadının g*tünde koşmaya devam ederse futbol hayatı biter.
Bkz: bir kadın adamı şah da eder şahbaz da

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıkçası bu adam yokmuş gibi hareket etmekte fayda var.
En azından futbolcuya hakaretten ceza almıyoruz 😀

adam kaç gündür idman yapmıyor.

tamam ailevi sorunları olabilir keşke olmasa da fazla sorunluymuş anlaşılan. fatih hocam olsa rehabilite ederdi icardiyi.

Kumar oynadik olmadi gibi, Falcao gibi ama farkli nedenler. Zaten adam futbol ile ilgilense buralara yolu dusmezdi, gercekci olmak lazim. Umarim yanilirim, hayirlisi.

Gomis - Mertens bence götürür forvet olayini..

olmadı mı oluyor arkadaşlar.

10 tane adam geldi 1 tanesi böyle diye coşmanın manası yok.

tek sıkıntı seferovicin 20 maç 45 dk üstü oynarsa sözleşmesinin bize kalması.

devre arası birisi gelir diye düşünüyorum.

Oneitis var reis.
Her erkeğin en az bir kere yakalandığı bir hastalık, genelde lisede ünide falan yaşanır.
Bir kıza denk gelirsin ve bu kız senin için dünyada bulabileceğin en üst seviye ve en iyi kızdır, ondan asla kötülük vs beklemezsin. Sonra tabi gerçekler ile yüzleşirsin ve bir daha bu hataya düşmezsin (all woman like that der geçersin).

Wanda şu an icardi için bir tanrıça gibi, hem çocuklarının anası, hem ilişkisi varken onu seçen bir ödül adeta(icardiye göre), hem de çok yüksek ihtimalle aralarında çok yoğun bir cinsellik var(genelde toxic ilişkilerde böyle olur)

Wanda da bunun gayet farkında, icardi yamuk yaptığı an basıp gidiyor, bana yamuk yaparsan kukuyu başkası kapar diye üstü kapalı mesaj veriyor. Icardi de salak gibi peşine gidip p*ssy guarding yapıyor. Yeter ki tanrıçaya başkası el değdirmesin.

Wanda gibi manipülatif kadınlar bunu inanılmaz bir şekilde kullanabiliyor, halbuki icardi bu bataktan çıksa bu olaylar yaşanmaz. Ama çıkabilir mi? Evet ama zor. Çıktığı döneme biz denk gelir miyiz (bu sene) böyle giderse imkansız.

Ocak ayında hep bu gündem devam ederse yollar ayrılır icardi ile düşünüyorum.
Bizden sonra da bu kadının g*tünde koşmaya devam ederse futbol hayatı biter.
Bkz: bir kadın adamı şah da eder şahbaz da

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buna anlam veremiyorum ya da bende olmadı o dediğin hastalık.
Kukuyu başkasına vermekle tehdit ediyorsa da basarım tekmeyi fizandan duyulur.

Bence net bu kadın bir şeytan herşeyi ucundan veriyor ve bağımlılık yapıyor.

IMG_2157.webp

Bu tatilinde en azından kavramayı öğrenmiş gözüküyor

Mr. Icardi Y. Sever

Geri
Üst Alt