#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Kendini futbol’a vermeyecekse devre arasinda sutlansin

feshedip gönderiniz

Seferovic ile birlikte Icardi de devre arasında dönebilirler takımına hiç gerek yok bu adamların üzerine oyun kurgulamaya filan

abdül bundan cok pozisyona girdi

Bomboş bi levha bizi salaklar artık şu boş herifleri karşılamaya gitmesinler bi zahmet götleri tavana vuruyor ondan sonra bu davarlarin

Maç oynarken kafası bineceği bir sonraki uçakta herhalde.

deli gibi gol arzuladığımız anda ender girdiğimiz posyonlardan birinde artizlik topuk denemesi yapıp golü kaçırman dahiyaneydi kral.
hele ilk yarıda kaleye sokmak üzere olduğumuz topu kale önünden çıkarman şok etkisi yarattı.
seyehatlarden dolayı jetlag falan olduğunu umuyorum yoksa bu sezon bitmez

Net penaltısı yendi. Var verse belki de bu akşamın kahramanıydı. Geriye düştüğümüz ana kadar da iyi gözükmüştü. Sonra zaten takım olarak geçmiş olsun dedik.

Bizim el var denilerek iptal edilen golümüz, verilmeyen bu penaltı... Erden Timur İcardi değil Ronaldo getirse bunlar çalınmadıktan sonra nafile.

Bu herife acayip gıcığım, zaten gelmesini de hiç istemiyordum saçma sapan absürt özel hayatı yüzünden.

Allah'tan ucuza geldi.

Öfkem giderek artıyor buna. Maç boyunca bir defa iş düştü onda da 5 metreden dışarı vurdu son dakikada

Yerine direk koysaydik bugun penalti noktasinin az otesinde, gercekten en az 1 gol bulurduk carpar seker gol olurdu. Neredeyse butun pozisyonlarda yeri yanlis bu arkadasin. Bunun sebebi kafasinin burda ve futbolda olmamasi ve ustune fiziken hazir olmamasi. Bunlari gormek icin futbol oynamis olup hocalik sertifikanizin olmasi gerekmiyor.

Ben kotu oyuncu demiyorum. Gecmisi iyi olabilir. Ancak geldiginden beri ustune bu macta iyi bir oyuncu oldugunu gostermedi ustune kotu bile diyebilirim. Gomis ile baslamis olsak belki farkli bir senaryo da olabilirdi. Belki diyorum zira takim olarak kotuyduk bugun. Ancak bu durum, Icardi'yi akalmiyor cunku hic yoktu be arkadas.

Net penaltısı yendi. Var verse belki de bu akşamın kahramanıydı. Geriye düştüğümüz ana kadar da iyi gözükmüştü. Sonra zaten takım olarak geçmiş olsun dedik.

Bizim el var denilerek iptal edilen golümüz, verilmeyen bu penaltı... Erden Timur İcardi değil Ronaldo getirse bunlar çalınmadıktan sonra nafile.

Usta el için mi penalti diyorsunuz. ne penaltisi o mesafeden.. biraz objektif olalim

Ilk yarı fena değildi hele verilmeyen penalti oldugu surece haaland ol itler itligini her zaman yaliyor, Ikinci yarı ise net cıkarılması gerekiyordu..
Okanin futbolu bilmedigi bu adamdan belli

Usta el için mi penalti diyorsunuz. ne penaltisi o mesafeden.. biraz objektif olalim
objektiflik hakkımı yediğimiz ilk golde kullandım.

buna el verilmiyorsa barış'ın golü de verecek. çifte standart olarak yorumlarım yoksa. kısa mesafe diye topu bloklamış eliyle, niyet falan anlamam.

Geri
Üst Alt