#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Futbola odaklanınca ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi. Umarım böyle devam eder.

Sayilmayan golu bana Raul Gonzalez’i hatirlatti. Bana gore ofsayt da degildi. Adamin guzel golunu yediler.

Sayilmayan golu bana Raul Gonzalez’i hatirlatti. Bana gore ofsayt da degildi. Adamin guzel golunu yediler.
Bana göre de ofsayt değildi, Icardi golü atıyor ofsayt ilan edilip oyuna devam ediliyor ekranlara ofsayt pozisyonu/ofsayt çizgisi Allah bilir kaç pozisyon sonra gelirse bekliyoruz. Yediğimiz gol sonrası ofsayt çizgisi maç bitmeden ekrana gelecek mi acaba diye bekliyoruz

Açıkçası kalitesiyle ilgili en ufak şüphem yoktu ama bu maçtaki isteği ve mücadelesi çok umut vericiydi. Icardi maç normal seyrinde gitseydi 3 gol atardı çok yazık oldu. Umarım performansını bu şekilde sürdürmeye devam eder.

İlk defa çok beğendim, kafasında karı kız değil de sadece futbol olunca top oynayabiliyormuş demek ki. Bir ara bizim yarı sahada kayarak top kapmaya çalışıyordu.

Hem bu hem Mertens bugün çok rahat hattrick yapabilirlerdi.

Ayrica ofsayt karari ile sayilmayin golu bu ligde o sekilde atacak bir baska forvet yok.

Tam Arjantinli forvet vurusuydu o topun altina giris sekli.
Her seyiyle harika 1gol olacakti. Nelsson yerdeyken attigi pas
Rashicanin tek topu
Icardinin harika bitirisi
😔

Ofsayt cizgisinden de bir sey anlamadim. Mertensin attigi golle hemen hemen ayni neye gore ofsayt neye gore gol diyorlar bu pozisyonlara anlamak guc. Ekranda cizgiler ust ustu biniyor

Her seyiyle harika 1gol olacakti. Nelsson yerdeyken attigi pas
Rashicanin tek topu
Icardinin harika bitirisi
😔

Ofsayt cizgisinden de bir sey anlamadim. Mertensin attigi golle hemen hemen ayni neye gore ofsayt neye gore gol diyorlar bu pozisyonlara anlamak guc. Ekranda cizgiler ust ustu biniyor
Ofsayt degil zaten uyduruk bi cizgi. Yan kameradan cok daha iyi belli oluyor.

Geri
Üst Alt