#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Ulan lanet olsun yaa... Hattrick yapacağı maç ne hale geldi.

Sebep olanların yatacak yeri yok Allah belanızı versin.

Umarım aynen böyle devam eder zira dün 30 dakikada olsa yıllar sonra gerçek bir santrafor izledik bu takımda.

Çok şaşırdım baskı yapmaz hep top bekler icardi diyenler vardı gördük dün akşam

Daha önce de bu konuya yazmıştım haklı çıktım. Adamın özel hayatı ile futbolunu karıştırmayın diye. Dün akşam kalitesini gösterdi. Maça etki eden hakemler olmasa daha fazlasını görebilirdik. Adam futbol oynamadan yergiye başlıyorsunuz. Bu da boş yorum olarak kalıyor işte.

Mauro Icardi'nin Alanyaspor maçı performansı:

⚽ 1 Gol
🅰️ 1 Asist
🎯 2 İsabetli Şut (%100)
✅ 3 Başarılı Atak Aksiyonu (%100)
📬 2 Şut Pası
📩 12 İsabetli Pas (%92)
🔀 7 Üçüncü Bölgeye İsabetli Pas (%88)
📊 0.59 Asist Beklentisi (xA)

🔗
@ComparisonatorT

1666604920711.webp

Trivela ile asist yapan bi forvetimiz var.Bu adama topla iliskisi iyi diyenler var.Sonrada Gelip ben futboldan anliyorum diyorlar.

topu alıp dağıtması da değerliydi. yoruldu diye seferi aldık seferden sonra baskı yapan da kalmadı ileride. sevdim dünkü oyununu. kalsa daha yararlı olurdu herhalde yorgun haliyle.

orta sahadan önü bosken cektiği sutta da ciddi sinirlendirdi bu arada onu da pas gecemeyeceğim. kaleci önde olabilir. hatta kale de bos olabilir. ordan önün bosken vuramazsın aga.

Son düzenleme:
Önün bomboş maçı bitirecek poziyonda sol ayağınla oradan vurmaya çalışıyorsun. Dalga geçer gibi futbol oynuyor.

son maçta benim yüzünden kaybettik daha fazlasını yapabilirdim ama yapamadım diye üzülürken, Okan hocam yanına gitmiş ve omzuna dokunmuş, sen elinden geleni yaptın evlatt. daha hiç birşey bitmedi ve seneye de bizimlesin demiş.

icardi de çok mutlu olmuş..

Geri
Üst Alt