#9 Mauro Icardi | ARŞİV

abi mümkün olur mu bilmiyorum da alın şu adamı be. 3 yıl taksitli falan bi paket yapsa psg bize keşke :) böyle golcü izlemeyi özlemişiz.adam inanılmaz belli ediyor neden bu seviyelerde oynadıgını. mest etti. son vurusları , servisleri pozisyon bilgisi , 4 4lük bir forvet ya.

Sneijderimiz olur dedik, utandırma, devam et. Üç haftadır bomba gibisin. Şu an en az beş altı asistin de vardı da yediler.
o asistler anca fblilere sayılır.rakip takım önlerine atar,bedava asist valenciaya yazar falan.bizde de adam kendi yaratıyo ama olmuyo bi türlü.

Aras kargo mata ha
HeartyCalmCoypu-size_restricted.gif

abi mümkün olur mu bilmiyorum da alın şu adamı be. 3 yıl taksitli falan bi paket yapsa psg bize keşke :) böyle golcü izlemeyi özlemişiz.adam inanılmaz belli ediyor neden bu seviyelerde oynadıgını. mest etti. son vurusları , servisleri pozisyon bilgisi , 4 4lük bir forvet ya.
mümkün olmaz

o asistler anca fblilere sayılır.rakip takım önlerine atar,bedava asist valenciaya yazar falan.bizde de adam kendi yaratıyo ama olmuyo bi türlü.
Sorma Sergen kardeşim. Bu adama çok üzülüyorum. En çok ona yazık oluyor. Tablosu çünkü görülenin de üstünde. Ama maalesef girmeyenler yüzünden durum bu. Baştan gelseymis yalnız cok level atlarmışız.

Geri
Üst Alt