#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Gönül isterki tüm sezon her mac oynasin kral. Bonservisini alabilsek müthis olur ama cok zor gözüküyor.

Olmadigi maclarda opsiyonlarimiz yine fena degil. Mertens 9 no zaten aslinda orada 10 no dan kesinlikle daha etkili, Rashica Bremen‘de 9 no oynuyordu ve gayet iyidi takip ediyordum, Sefer duruyor ve Gomis son 20-30 dakka icin.

Malzeme fena degil. Devre arasi büyük ihtimal transfer olmayacak gibi. Sezon sonu icin Moussa Dembele iyi hamle olur.
Bence yok reis. Sefer kafa olarak bitik gözüküyor, Gomis de 20 dakikadan fazla oynamamalı. Mertens ve Rash olabilir tabii.

Icardi'ye gösterdiğim tepkilerin temel sebebi buydu, bir önceliğimiz yine de kanattı iki de gelecek adamın 30 maç oynaması gerekirdi. Paşa geldiğinden beri ki 2 ay oldu sadece özel hayatıyla gündemdeydi, ilk kez oyunuyla da gündem olması önceki zamanı silemiyor. Tek maçla yani Beşiktaş'ı yenmekle de kupa kazanmayacağız. ADS maçında Arjantin'e gitmek yerine oynasa kazanırdık mesela zira takımın sıkıntısı gol atmak.

Dolayısıyla kafasını sahaya verip 30 maç oynaması gerekiyor, yarın kritik maçlarda sakatım ayağı yapar, deplasmanlara falan gitmezse ki PSG'nin temel gönderme sebebi buydu, her iki taraf için de iyi şeyler olmaz. Umuyorum Inter dönemindeki gibi, figuranı değil lideri oynar bizde de sezon sonuna kadar.

Dembele'yi devre arası salmayabilirler dün yine ilk 11 oynadı.

Attığı iki gol de leblebici golleri.Ceza sahası içerisinde at finke taktiğiyle icardi'yi topla buluşturmamız lazım adam bi şekilde markajdan kurtulmayı başarıyo iki golde de yaptığı hareketlenmeler muazzamdı.Özel hayatı sıkıntılı olmasa şu an hem Arjantin'in, hem de ManU-Chelsea ayarında bi takımın da as forvetiydi bu adam.

kendini futbola verip bu yıl performans yapıp seneye psg den epl/seria a/la liga yapayım derse ligi alt üst edecek kalitede, üst düzey golcülerde pozisyonu gole çevirme başarısı en yüksek futbolculardan.

kendini futbola verip bu yıl performans yapıp seneye psg den epl/seria a/la liga yapayım derse ligi alt üst edecek kalitede, üst düzey golcülerde pozisyonu gole çevirme başarısı en yüksek futbolculardan.
Real Madrid veya Manchester United'a giderse şaşırmam ben.Benzema sonrası Real Madrid'in forveti bile hazır olabilir şu anda yav reis :D Bu yıl izleyelim de sonrasında alamayız 4-5 sene içerisinde bu adamı büyük ihtimalle :D

Real Madrid veya Manchester United'a giderse şaşırmam ben.Benzema sonrası Real Madrid'in forveti bile hazır olabilir şu anda yav reis :D Bu yıl izleyelim de sonrasında alamayız 4-5 sene içerisinde bu adamı büyük ihtimalle :D
real daha sansasyonel bir transfer ister muhtemelen haaland-mbappe tarzı ama Manu-chelsea yada inter-juve(vlahovic ayrılır diye düşünüyorum) yaparsa şaşırmam.

real daha sansasyonel bir transfer ister muhtemelen haaland-mbappe tarzı ama Manu-chelsea yada inter-juve(vlahovic ayrılır diye düşünüyorum) yaparsa şaşırmam.
1 yıl keyifli 1 şekilde izleyelim bizim takımda oynarken.Şampiyonluk da gelirse de güzel olur.Daha sonrasında ise İcardi'yi alma ihtimalimiz az olduğundan Dembele-Moffi-Fofana gibi futbolculardan 1 tanesini almaya çalışırız :D

Bu futbol denen bok iyi topçuyla oynanıyor. Mertens Icardi paslaştıkça huzur buldum. Okan Bey bu takım çok daha iyi oynamalı Okan Bey.

1667808600348.webp

1 yıl keyifli 1 şekilde izleyelim bizim takımda oynarken.Şampiyonluk da gelirse de güzel olur.Daha sonrasında ise İcardi'yi alma ihtimalimiz az olduğundan Dembele-Moffi-Fofana gibi futbolculardan 1 tanesini almaya çalışırız :D
moffi psg karşısında iyi oynadı muhtemelen bütçemizi aşar.

Geri
Üst Alt