#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Fantastik bir asist yaptı cidden zaten gollerin dışında yaptığı en iyi iş arkasındaki oyuncuları da oynatabilmesi. Icardi bu form ve istekle oynarsa ligde çok avantajlı konuma geliriz.

Kerem'e yaptığı asisti görünce naptığını 5-10 sn idrak edemedim bu ne ya bu nasıl forvet olum naptık biz nasıl aldık getirdik bu adamı dedim
Paris'in ihtiyacı olduğunu geri isteyeceğini sanmıyorum İnşallah bu sene şampiyon olup Cl katılırsak kalmaya ikna ederiz zaten kendisini kalmakda ister bence taraftarımızla bütünleşti hayran kaldı adam zaten lakin kaç para isterler nasıl alırız bilmiyorum ama bi şekilde almak lazım çok rahat 3 sene babalar gibi oynar

Ulan hala ilginc geliyo İcardimiz var ya 6 mac oynadi 1’i sonradan girdigi Konya maci 4 gol 3 asist.Ne kadar buyuk bi futbolcu oldugunu 1 ayda hatirlatti.Bunda ligimizin dandikliginin de etkisi var tabi ki ama yine de cok iyi istatistikler.Umarim dunya kupasi donusu performansi devam eder de sezon sonu once sampiyonluk ardindan bonservisini aliriz.Nasil aliriz bilemem de 17 sezonundaki Gomis gibi yillar sonra aradigimiz forveti bulduk.Falcaodan bekledigimiz her seyi yapiyo adam.En buyuk ozelligi de kendini muthis bosa cikariyo.Attigimiz ilk golde savunma arkasina sarkip savunmaciyla didisip topu Kerem’e kazandirmasi cok onemliydi.Hem toplu hem topsuz oyunda cok etkili.Nazar degmesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En büyük şansımız PSG gibi bir takımda olması bonservisi. Messi mbappe Neymar hücum hattına sahip bir takım icardi yi satmaya razı gelecektir. Hiç imkansız değil transferi.

bundan 2-3 sene önce birisi icardi arenada gs formasıyla kendi gol sevincini yapacak deseler kadehi biraz daha doldur derdim

Ekli dosyayı görüntüle 181993
drunkard.gif

paralel evrende psg formasıyla şampiyonlar liginde attığı golden sonra 'vay be ne forvetler var' dediğimiz noktayız.

şükretmelik forvet.

Bosuna ronaldocu olmadik. Yavsak messi, umarim gruptan cikamazsiniz

Geri
Üst Alt