#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Depayla da ciddi ciddi ilgilenmiştik demek icardi ile birlikte Depay da gelmiş olsaydı başka şeyler izleyecektik bu sezon

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün attıgımız golleri tekrar detayli inceledim az once
Icardi'nin 7 golün 6'sında katkısı var

İlk golden önce Ndayishimiye ile 2'li mücadeleyi kazaniyor, ligin en güclü stoperlerinden biri bu herif kazanip asistin asistini yapiyor

2. golü ztn kendisi atiyor

3. golde de acayip bi depar atiyor aşağıda 1-2 saniye arayla, kaleci bunu görüp öne çıkıyor 2-3 adım, icardi o depari atmasa kaleci de çıkmazdı öne

1668333044810.webp

4. golün asisti zaten son 5-6 yilda ligde gördügüm en iyi asist

5. golde de öne koşu atıp mertensin ve savunmanın önünü açıyor, bunlar futbolda cok onemli hamleler

1668333218389.webp

6. golde zaten asisti var

bir tek 7. golde parmağı yok herifin

acayip bi topcu

Aga sen forvetsin onlar nasil asist oyle ya.10 numarayim diye gecinen adamlar yapamaz boyle asistler.4 gol 3 asist.Simdiden 7 gole etki .Bize gelmeden once icardiye top getiremezsek bisey yapamaz diyordu futbol bilginleri.Icardi topu getiriyor arkadaslarini attiriyor.Biz Her zaman su risklere girdik ve kazandik Falcao haric.Yildiz oyuncu dedigin boyle olur

Dün attıgımız golleri tekrar detayli inceledim az once
Icardi'nin 7 golün 6'sında katkısı var

İlk golden önce Ndayishimiye ile 2'li mücadeleyi kazaniyor, ligin en güclü stoperlerinden biri bu herif kazanip asistin asistini yapiyor

2. golü ztn kendisi atiyor

3. golde de acayip bi depar atiyor aşağıda 1-2 saniye arayla, kaleci bunu görüp öne çıkıyor 2-3 adım, icardi o depari atmasa kaleci de çıkmazdı öne

Ekli dosyayı görüntüle 182711

4. golün asisti zaten son 5-6 yilda ligde gördügüm en iyi asist

5. golde de öne koşu atıp mertensin ve savunmanın önünü açıyor, bunlar futbolda cok onemli hamleler

Ekli dosyayı görüntüle 182713

6. golde zaten asisti var

bir tek 7. golde parmağı yok herifin

acayip bi topcu
7.golde foulu aldıran icardi değil miydi

Gssözlükte kurtz diye bir eleman var. Okurken resmen Motz ve AAK esintileri aldım. Ne gömmüş be Icardiyi

Bazı dangalaklar var okuduğunu anlamaktan bihaber, o ufak beyinleriyle laf attıklarını sanıyorlar. Sonra uzayın derinliklerine yollayınca da ağlıyorlar.

Neymiş Icardi top getiriyormuş nah top getiriyor, topla 3 metre dribblingi yok; ceza sahası içinde iyi derken bahsedilen buydu. Topu iyi kullanmak farklı, top taşımak farklı şeyler. Burada laf edenlerin %90ı sahaya çıkmamasına, antrenman kaçırmasına laf etti, hala da haklı bir serzeniş, son 3 maça kadar nerdeydi bu adam? Yarın aynısını yaparsa da bu tatlı su taraftarlarını görücem ben.

Siz burada Belotti diye ağlarken o hıyardan bir halt olmaz deyip, pazar günü Icardi İstanbul'a gelir, ölüsü iş yapar yazan da benim, okuduğunu anlama yetin yoksa; kimseye de laf atmaya çalışmayacaksın.

rashica ve icardi. yine sene sonu arkalarından ağlarız, GS'ın yeni Icardi'si diye saçma sapan isimlere para gömeriz muhtemelen. Biz nasıl alacağız arkadaş bunları

rashica ve icardi. yine sene sonu arkalarından ağlarız, GS'ın yeni Icardi'si diye saçma sapan isimlere para gömeriz muhtemelen. Biz nasıl alacağız arkadaş bunları
rashicanın takımına dua edicez premier lige çıkamasın diye. çıkamazsa 1 sene daha kiralarız en kötü. sonrasında satın alırız bir şekilde şampiyon olursak eğer. icardi için de yardım kampanyası düzenlesinler :) icardi bizi şampiyon yapar ve istanbulda çok çok mutlu olursa orta yol aranır ama çok zor böyle bir topçunun bizim olması.

rashicanın takımına dua edicez premier lige çıkamasın diye. çıkamazsa 1 sene daha kiralarız en kötü. sonrasında satın alırız bir şekilde şampiyon olursak eğer. icardi için de yardım kampanyası düzenlesinler :) icardi bizi şampiyon yapar ve istanbulda çok çok mutlu olursa orta yol aranır ama çok zor böyle bir topçunun bizim olması.

icardi zor iş üstad ama belli olmaz tabi. psg'yi illallah ettirebilirse neden olmasın. rashica'nın ihtimali yüksek, norwich'den bir cacık olmaz

Geri
Üst Alt