Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Icardi'nin kariyerine, kalitesine vs lafım hiç olmadı ama yaşadığı hayat, uzun zamandır PSG'de forma şansı bulmakta zorlanması, oynatılmaması vs derken ben hiç sıcak bakmıyordum bu transfere ama önce maliyetini duyduktan sonra çok da umursamadım en azından çok fazla zarar etmeyiz demiştim ama kendisini futbola vermiş olması daha çok ısındırdı kendisine. Bu performansı kimse beklemiyordu sanırım benim gibi.
Gerçekten ilginç bir karakteri olan bir adam yani duruşu tavırlarına felan bakıldığında buraya yatmaya geldi, Galatasaray'i soyup gidecek deniliyordu ama bu adam wanda nara'yi birakmadi hatta eski kocasından olan çocukları da sahiplendi birçok erkek bunu yapmaz Icardi'nin sahiplenme duygusu var.
Bize gelme sebeplerinden biriside tekrardan piyasa yapması ve kendini tekrar kanıtlama isteği ama bu adam Galatasaray'ı da sahiplenmiş maç 3-0 iken o golü atıp kendi hanesine yazabilirdi ama kendisi bu sene çok eleştiren takım arkadaşına güzel bir asist yaptı kendine oynamadı takımına ve arkadaşına oynadı
icardi için, ceza sahasına top gelirse atar maç boyu eli belinde gezer minvalinde benimde inandığım genel bir algı vardı.
inter zamanlarını bilmiyorum fakat bizde oynadığı oyunla beni tokatladı.
bizim takımda oyunun her yönüne bu kadar etki eden bir santrafor izlemedim. buna gomis/burak/drogba dahil. sezon sonuna kadar bu performansı sürerse zaten şampiyon oluruz.
Kalmaya ikna edilmesi maddi acidan cok zor ama diyelim ki PSG ile bonservisi halledildi ve is Icardi'ye kaldi.
O durumda yapilacak tek bir sey var; Mauro'yu oturtup Hagi ve Sneijder orneklerini anlatmak. Hagi burada daha etkili olacaktir diye dusunuyorum. Nasil bir kariyerin ustune buraya geldi ve inanilmaz basarilara imza atti. Sneijder yine ayni sekilde benzer yaslarda geldi ve burada efsane oldu. Eger CL ceyrek finalde Real cikmasaydi yari final veya final oynamak mumkun olabilirdi. Bunlardan bahsedilip sponsor ile birlikte uygun bir maasa ikna edilebilir.
Muthis karakter koyuyor. Eger Icardi bu olgunluk donemini bizde gecirirse ve hoca istikrari saglanirsa, karsilikli olarak cok buyuk basarilari yakalayabiliriz. Bir sekilde maas olayi cozulmesi lazim. Unutulmasin ki Soso'ya 5 senelik 4.5m euro civari kontrat verildi. Bu adam kuzey Afrikali degil, hakkini verecektir.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.