#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Tatil sonraları idman programları gözden gecirilsin. Oliveira ve İcardi. En önemli oyuncularımızdan iki tanesi. Bu adamlar 3-5 hafta oynamasa havlu atarız belkide. Çok dikkatli olmak lazım.

bizde biri sakatlanıcna sosyal medya göbek atıyor,hesap yapıyor.sizde bunları taşıyosunuz.geriliyorum.adamların hayatı bitmiş gibi neden davranıyolar,anlamıyorum.hadi medya mal,bizim taraftarda sürekli olumsuz

''mr sonucu inşallah iyi çıkar''herif bacagını kırdı sanki.

Millet butun adamlarini dunya kupsina gonderdi 1-2 futbolcu disinda sakatlanan yok bizimkiler de yattiklari yerden sakatlaniyar.Sicacam bu dunya kupasi arasina.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Millet butun adamlarini dunya kupsina gonderdi 1-2 futbolcu disinda sakatlanan yok bizimkiler de yattiklari yerden sakatlaniyar.Sicacam bu dunya kupasi arasina.

fbdde pedro sezonu kapattı,arda gülerde cortladı

Ciddi bişey olduğunu pek sanmıyorum yani öyle umuyorum iyi yönünden bakarsak ligin başlamasına yaklaşık 1 ay var sergio da yetişecek diye ümit ediyorum

fbdde pedro sezonu kapattı,arda gülerde cortladı

Bi boka yaradigi yoktu pedro’nun.arda da dogru duzgun sure alan bi adam degil.İcardi hem bizim en kilit adamimiz hem de ligin kaderini degistirebilecek kalitede futbolcu.

Daha bir ay var, Oliviera da İcardi de döner rahat rahat.

Icardi idmanlarin en iyisi haberini gördükten sonra böyle bir sey bekliyordum zaten. Hic sasmaz gercekten.

Umarim sakatligi ciddi degildir. Ilk 11'de forvette ne Gomis'i ne de Sefer'i görmek istemiyorum.

bence de döner ikisi ama ciddi antrenman kacırmıs olacaklar. ekstra dikkat etmeleri ghereken bir dönemdeyiz. dönüşleri mühim adımıza.

vücutları balon gibi degilse 1 ay zaten yeterli zaman dönerler fakat esas sıkıntı ara hala devam ediyor ve hazırlık macları var

elimizde adam kalmayabılır bu cenabetlikle

Geri
Üst Alt