Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.898
- 6.680
- 1.243
Kuşların kanatlar titremeye başlamış
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayranlıkla izlediğimiz maçlarda da tam ritmini bulmamıştı henüz. Şu sakatlığı tam atlatsın, kalan maçlardan kritik olanlar dahil 12-13 ünde oynasa yeter. Adam formsuz haliyle prime Alex de Souza efekti verdi ligde...
İcimizdeki hain ha@Sami Karakoç zamanında, icardi için çok ağır ifadeler kullanmıştı, afedersiniz futbolcu bile değil gibisinden ifadeler kullanmıştı
Soğukkanlılık, oyun zekası, çevre kontrolü, duruma göre en doğru tercih ve uygulamayı azami başarı oranıyla sergileme gibi kriterler bakımından Alex' e hayranımdır, yalan yok. Direkt aklıma o geldi, başka örnek arayıp bulma ihtiyacı da hissetmedim haliyle!..?
Baska ornek bulamadin mi renkdas ?
Seferovic : "Feneri bana bırakın"
Şurada var ya Seferovic e ettiğim cümleler ile kendimden korktum.
Bi de hemen akabinde penaltı pozisyonu olması…Şurada var ya Seferovic e ettiğim cümleler ile kendimden korktum.
orada sakindim. Evladım öyle abuk subuk penaltı yaptırmayacağından emin olduğum için.Bi de hemen akabinde penaltı pozisyonu olması…
Söverek ayrılmıştım tv başından
Ofsayt olmasa penaltı vermeme ihtimalleri yoktu maaleseforada sakindim. Evladım öyle abuk subuk penaltı yaptırmayacağından emin olduğum için.
döverdimOfsayt olmasa penaltı vermeme ihtimalleri yoktu maalesef
beni benden alırsan seni sana bırakmam...Seferovic : "Feneri bana bırakın"
Seferovic : "Feneri bana bırakın"