- 18 Temmuz 2009
- 81.830
- 238.925
- 5.093
İyi teklif almazsa PSG’nin tutacağını sanmıyorum. Arabistan ya da Amerika yapmazsa alınabilir.Abi nasi tutacagiz bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi teklif almazsa PSG’nin tutacağını sanmıyorum. Arabistan ya da Amerika yapmazsa alınabilir.Abi nasi tutacagiz bunu
15 dk iyidir yav! Tabii önemli olan partnere etkisi ki zirveyi yaşattı kendilerine!..Fener karşısında prematür ejekülasyon
Sevilla as roma inter diyorlardi.. umarim bizi secer de, bonservis + maas zor yaİyi teklif almazsa PSG’nin tutacağını sanmıyorum. Arabistan ya da Amerika yapmazsa alınabilir.
Sevilla yüksek maaş vermez. Inter tribünüyle kavgalı. Roma’da da Dybala, Abraham ve Belotti var. Çok sular akar daha ama düzenli oynamıyor olması avantajımıza olabilir şu an için.Sevilla as roma inter diyorlardi.. umarim bizi secer de, bonservis + maas zor ya
Bakalim 7-8 hafta üst üste oynayip 1mac kacirirsa normal gelir gözüme.Sevilla yüksek maaş vermez. Inter tribünüyle kavgalı. Roma’da da Dybala, Abraham ve Belotti var. Çok sular akar daha ama düzenli oynamıyor olması avantajımıza olabilir şu an için.
Raşit kendini toparlamazsa alınmaz bence. Son 4-5 maç çok etkisiz kalıyor. Etkisiz derken bizi tatmin edecek performans sergilemiyor. Ha yabancı sınırı kalkar 3-5 milyona olursa alınır.Bakalim 7-8 hafta üst üste oynayip 1mac kacirirsa normal gelir gözüme.
Seneye cok zorlanacagiz. Büyük ihtimal nelsson + boey iyi paraya gider
Rashica + icardi alinmasi gerek
Ne kadar bonservis isterler sence?Sevilla yüksek maaş vermez. Inter tribünüyle kavgalı. Roma’da da Dybala, Abraham ve Belotti var. Çok sular akar daha ama düzenli oynamıyor olması avantajımıza olabilir şu an için.
Normal şartlarda bonservise kalırsa alamayız.Ne kadar bonservis isterler sence?
Sağol ustat var ol
İlk maaşla bende forma alacağım da icardi mi sergio mu karar veremedim. İkisini aynı anda seviyorumSon dakika, bizimkilere döndüm şu Icardi gol atmadan maç bitmesin. Çok istiyorum diyordum cümlem bitti golü attı. Bana da artık formasını almak düşer![]()