#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Adam trip atınca bizim taraftar tribe giriyor. Boşverin bi maçta atmasın çok iyi oynadı

Takımdaki hemen herkesten birkaç gömlek üstün bir futbolcu. Kerem ve Barış gibi kanatlar bu adam için yetersiz. Ki bence Barış kanat değil forvet. Kerem bir maç iyi bir maç kötü. Rashica da bana göre yetersiz. Kanat transferi şart. Çok kaliteli bir futbolcu. Yanında kendi kalitesine yakın adamlar olsa net hattrick yapardı bugün.

Yine çok iyi oynadı.

Takım 4 gol atmış, o atamayınca hakaret gibi algılıyor, ben nasıl atamam diye kendine kızıyor muhtemelen. Winner oyuncu karakteri bunu gerektirir.

Adam maç içinde kaç defa sinirlendi pas atılmadı diye. Bir ara tamamen saldı zaten Barış'a top gelince hareketlenmeye gerek bile duymadı. Şu takım en son ne zaman forvetlerini adam akıllı topla buluşturdu hatırlamıyorum bile acilen çözüm bulunmalı.

Adam hareketleniyor pas istiyor verniyorlar. araya kaciyor mata pas atmiyor.
Mertens olmayinca araya pas atanda yok

Ciddi bir Galatasaray yoktu bugun ikinci yarida.baris ve ikinci yaridaki oyun bozdu takimi

Takıma kızdı küsüp direk soyunma odasına gitti.

Adam haklı. 3 gol attırdı ama bir tane asist yapılmadı Icardi’ye.
3 gol kolaylıkla atabilirdi.
Benim gibi gevşek futbolu sevmiyor. Kupa maçı olmasaydı bende kızardım Billong tarifesinin gelmemesine.

Geri
Üst Alt