#9 Mauro Icardi | ARŞİV

1673639390970.webp

Hemen de tribe giriyor. Tamam kendinden yetenekçe ve oyun karakteri olarak daha zayıf adamlarla oynuyorsun ama yani...

Galatasarayın gençlerinde 2 farktan sonra oyun ciddiyeti kayboluyor. Gereksiz çalımlar, egoist tavırlar.

Cenk Çınar: "Sorun yok, gayet mutlu."

Ekli dosyayı görüntüle 187617

Maç sonu ruh hali bu şekilde olması normal..
İcardi o kadar büyük topçuki bu tribi uzatması mümkün değil.
Bence haklı bir trip atmaydı.
Keremin,sergionun,barışın çok anlamsız şutları vardı.Bu adamda istese çok fazla şut atabirdi ama atmadı direk golle sonuçlanan ataklar geliştirildi.
Burada sorun bundan sonraki maçlarda bu durumun devam etme olasılığı.O zaman kendide kalmak istemeyebilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilkyarı abdulkerime pas atmak yerine kaleye vurabilirdi bence.rashica ile orta kafa calısssınlar

Sol kanatta di maria gibi bir topçumuz olduğunu düşünün, mertens ile birlikte gol show yaptırırlar icardiye

En son talisca sanırım ben bu ligin ustundeyim abi diye bağırıyordu ondan beridir bu kadar ligin ustunde bir adam gelmedi. Acayip bir olay her hareketi kalite herifin.

abi olay molay yok zaten bitiyorum bu gs taraftarına ya

illa her şey çok iyi giderken saçma sapan şeyler uyduracak kendini mutsuz edecek

Hemen de başlık açmış birileri. Ekşide de hemen bir abartma kriz çıkartmalar falan. Baya bildiğin kerem ve bay çok kez denedi pası yok işte atamadılar. Hatta bay iki kez sert kesti icardiye doğru yani maçı beresiyle izliyor bazı taraftarlar anlamıyorum. Bugün sadece Oliviera şut denedi ekstra o kadar. O da olacak.

Instagram'dan galibiyet paylaşımlarını hikayesinde paylaşıyor. Keyfi yerinde gibi

Santrafordan oyun kurucu olur mu? Evet Icardi gibi santraforun olursa oluyor.

Iddiaya varmısınız bu forumu izleyen fb medyası bunu konu yapacak yarın

Heh Ahabere’de malzeme verdiniz. Abi durup dururken derdiniz nedir sizin ya. Pas vermemişmiş yok abi öyle birşey ya

Geri
Üst Alt