#9 Mauro Icardi | ARŞİV

İcardi çok abartılıyor bence ekstrem bir olayı yok iyi bir santrafor o kadar

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
daffy-duck-bugs-bunny.gif

Uzun zamandır dikkatimi çekiyor bizim kulüp çalışanlarında tercümanlar harici yabancı dil bilen yok dünya klasinda oyuncular alıyoruz ama elementary seviyesinde bile konuşamayan kişiler var kulüp içinde özellikle yazın yıldız oyuncuların karşılanması veya bu tarz röportajlar kulübün imajı acisinda dikkat edilmeli bence

Başak maçında şov yapsan, BJK'ya iki tane sallasan, Fener'i 15 dk'da dağıtsan da mutlaka aykırı ses çıkar. Sanki Messi derken değil doğrudur da burası da La Liga değil biz de Barça değiliz.

Şu cümleyi de yazmak zorunda hissettim ya kafamı zikm

Bazı yorumlar bazı cevapları bile hak etmiyor bence. Boş verin 🥳

Şimdi röportajı izleyip geldim gerçekten mütevazi de biri. Bence kısa zamanda çok iş yaptı. Yaptıkları yapacaklarının da teminatı hatta. Kulüp dünkü mevzu üstüne çok güzel kapak yaptı, kimseye fırsat vermedi. Bunu da ekstra takdir ettim. Bizi şampiyon yapacaktır. İnancım hala aynı.

Bir ara 3-4 maç kendi isteğiyle oynamadığı bir dönem oldu. Bu ayrıldı barıştı olaylarının olduğu dönem. Onun dışında bir falsosu olmadı, magazin yönü de yüksek bir adam ancak sahaya yansıtmıyor dolayısıyla bizi saha dışı olayları ilgilendirmiyor. Önceden de demiştim, şampiyon olacaksak bu adama ihtiyacımız var bu sene, sene sonu alsak da almasak da. İkinci yarı 15 maç oynarsa sakatlık ceza dahil, almak için şartları zorlamalıyız her türlü, tabi devre başı 7-8 maç oynayacaksan İcardi de olsan istemeyiz. Sahada görünce mutlu oluyorum öyle garip bi adam.

İzledim normal keyifli bir röportaj olmuş çok önemli bir söylem yok özet; Türkiye güzel yemekler güzel tribünler güzel stad güzel takım iyi anlaşıyor türkiyede futbol çok tutkulu falan her zamanki teraneler. İcardi olduğu için izletti keyifli.

Geri
Üst Alt