#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Wanda Nara: “Güçlü kadınlar erkeklere yön verebilir ama bu kısa sürer. Erkek değil mi, hepsinin köküne kibrit suyu.. Shakira ve ben aynı kaderi paylaşan bahtsızlarız. Mauro’nun aklı fikri takımında. Boşanma evrakları duygularımı değiştirmiyor ne yazık ki..”

Wanda Nara: “Güçlü kadınlar erkeklere yön verebilir ama bu kısa sürer. Erkek değil mi, hepsinin köküne kibrit suyu.. Shakira ve ben aynı kaderi paylaşan bahtsızlarız. Mauro’nun aklı fikri takımında. Boşanma evrakları duygularımı değiştirmiyor ne yazık ki..”

“Onu hep takip ediyorum, maçlarını izliyorum, kariyerini yeniden parlattığını görüyorum. O nerede mutluysa orada kalır, mutsuz olduğu an hiç tereddüt etmeden ayrılır..”

:yoji:

ulan yavşak karı ağzımı açtırma instagram postlarında bile adam hep senle paylaşıyor sen hep kendini bilmesek bekar zannedicez

Lan ne pis kariymis bu be. Icardi, tas gibi adamsin olm para da var.. Bulursun yeni kezbanlar yol ver suna isine bak golleri yaz. Biz atariz ustune kadin :)

Bir Karede Ligin en iyi 3 oyuncusu.. Dünya starlarımız Mauro Icardi, Sergio Oliveira ve Dries Mertens.. Bu kadar kariyerli ve İnter, PSG, Napoli, Porto, Roma görmüş 8, 10 ve 9 numaralara sahip olmak büyük bir mesele Yarın da çözecekler işi.. Hocanın gülümseyerek izlemesi ayrı bir güzellik olmuş..
20230120_193219.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt