Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wanda Nara: “Güçlü kadınlar erkeklere yön verebilir ama bu kısa sürer. Erkek değil mi, hepsinin köküne kibrit suyu.. Shakira ve ben aynı kaderi paylaşan bahtsızlarız. Mauro’nun aklı fikri takımında. Boşanma evrakları duygularımı değiştirmiyor ne yazık ki..”
Wanda Nara: “Güçlü kadınlar erkeklere yön verebilir ama bu kısa sürer. Erkek değil mi, hepsinin köküne kibrit suyu.. Shakira ve ben aynı kaderi paylaşan bahtsızlarız. Mauro’nun aklı fikri takımında. Boşanma evrakları duygularımı değiştirmiyor ne yazık ki..”
cinsiyetçi eril dilden uzak durunuzulan yavşak karı ağzımı açtırma instagram postlarında bile adam hep senle paylaşıyor sen hep kendini bilmesek bekar zannedicez
Burda başka takımları hanımı eyledi kral. Ihtiyac kalmamış wandayaWanda Nara: "Shakira ve ben aynı kaderi paylaşan bahtsızlarız. Mauro’nun aklı fikri takımı Galatasaray'da." (CARAS)

Yarın da çözecekler işi.. Hocanın gülümseyerek izlemesi ayrı bir güzellik olmuş..
Galatasaray çok yaşasın Emrah AbiBu nasil bir motivasyondur her macta bir foto-yorum @Yiğit Karagöz