Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.407
- 43.195
- 3.748
Kafa vuruşları resmen imza golü oldu ..Çoğu golcunun kariyerinde çok azdır böyle klas kafa golü adam her hafta atıyor neredeyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa vuruşları resmen imza golü oldu ..Çoğu golcunun kariyerinde çok azdır böyle klas kafa golü adam her hafta atıyor neredeyse

Gol sonrasi çalan sarki derhal birakilmali. Kimin fikriyse shutlanmali kulupten. Duydugum en alakasiz ikinci sarki. Ilki de gomis ve tilki zirvasiydi.
Bu kari Türkiye ye geliyormus yola cikmis ts Maci öncesi bulasmasin adama yaw bu kari gitti Icardi costu iyice
wanda konusuna yazdim kari golleri duyar duymaz ucaga atlamis artik icardi'yi cig cig yiyecek galibaBu kari Türkiye ye geliyormus yola cikmis ts Maci öncesi bulasmasin adama yaw bu kari gitti Icardi costu iyice
wanda konusuna yazdim kari golleri duyar duymaz ucaga atlamis artik icardi'yi cig cig yiyecek galiba
aslan sutu , mantikli.emzırıp gidecek gıbı gorunuyor
www.instagram.com
katılıyorum ne alaka aşkın olayım. Adamın gol sevincinin taraftarın sesinin önüne geçiyor.Gol sonrasi çalan sarki derhal birakilmali. Kimin fikriyse shutlanmali kulupten. Duydugum en alakasiz ikinci sarki. Ilki de gomis ve tilki zirvasiydi.
aslan sutu , mantikli.