- 1 Ağustos 2009
- 46.716
- 49.013
- 4.708
Duanla yaşamadık ki bedduanla ölelimİnş ölürsün
Allah senin de belanı versin
fmuzum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duanla yaşamadık ki bedduanla ölelimİnş ölürsün
Allah senin de belanı versin
onaylıyor musun peki bu ilişkiyi, ben yakıştırdım şahsen. Hem olursa galatasaray taraftarı çöplerini çatmış olacakTakip ediyodu Simge benim özel takibimde![]()
Onaylamıyorum.İcardi'ye Hadise yakışıronaylıyor musun peki bu ilişkiyi, ben yakıştırdım şahsen. Hem olursa galatasaray taraftarı çöplerini çatmış olacak
gs'yi takip ettiğinde bildirim at knkOnaylamıyorum.İcardi'ye Hadise yakışırBu arada Ünsal'dan 1 bela okuması daha yolda yav
![]()
Onaylamıyorum.İcardi'ye Hadise yakışırBu arada Ünsal'dan 1 bela okuması daha yolda yav
![]()
Simge şarkı farkıyla önde benceOnaylamıyorum.İcardi'ye Hadise yakışırBu arada Ünsal'dan 1 bela okuması daha yolda yav
![]()
ÇöpSimge'yi beğenmeyen kendini güldüren erkeklerdende hoşlanır
bi anket açsanags'yi takip ettiğinde bildirim at knk
Neden ki? Icardi görüldüğü üzere akla gelmeyeni yapıyor. Her ikisini de yürür ve idareyi ele alır Sn. Icardi.Simge 1.58 cm Hadise 1.69 cm arada 11 cm fark var Icardi için doğru tercih Simge olacaktır.
Onaylamıyorum.İcardi'ye Hadise yakışırBu arada Ünsal'dan 1 bela okuması daha yolda yav
![]()