#9 Mauro Icardi | ARŞİV

konyada kampta pompa yapmıs mı arastırılsın

bu ideal kanat oyuncusu kım hocam her seferınde aynı kolpa

mesela ne yapması lazım

icardiye alda at paslarını atıyorlar orta yapıyorlar ama gol atamıyor

kanatlar ne yapacak icardiye mesela
çizgiye inen bir adam işte yav
kerem kanat forvet gibi. en iyi hücum oyuncumuz belki ama stili farklı
icardi özelinde düşünme sadece. rakibin sahadaki dengesini bozmak için de önemli
takımın adam olması rashica'nın sağ tarafa geçmesiyle başlamıştı mesela.

çizgiye inen bir adam işte yav
kerem kanat forvet gibi. en iyi hücum oyuncumuz belki ama stili farklı
icardi özelinde düşünme sadece. rakibin sahadaki dengesini bozmak için de önemli
takımın adam olması rashica'nın sağ tarafa geçmesiyle başlamıştı mesela.
tek sorun icardide

bu ideal kanat oyuncusu kım hocam her seferınde aynı kolpa

mesela ne yapması lazım

icardiye alda at paslarını atıyorlar orta yapıyorlar ama gol atamıyor

kanatlar ne yapacak icardiye mesela
Bunların sabah akşam durmadan istedikleri onyekuruyu izliyoruz işte adsde
İdeal kanat topculari oydu

2 ay onceki icardi olsa bugun 0-4 falan yenerdik

Kacirdigi golleri gectim onceki maclarda attigi paslari tuttugu toplari takimi oynatmasini hicbirini yapamadi

Adama kaç tane pozisyon geldi yaw az cok halisahada topa vurmuş adam neyin ne olduğunu anlamıştır. Bacakları gitmiyor adamın.

İcardi 35 günlük arada özelliklede bu hafta bol bol özel hayatını hareketli geçirmiş yav ne kanadı Allah aşkına özellikle bugün yürüyordu keşke 60 falan çıksaydı.

ciddiyetsizliğini bu seferlik affediyorum.bu mac okan buruga yazar çünkü

Abartmayın yaw kötü oynadığı maçta bile boeye attırıyordu az daha bir tane de topukla efsane pas attı bomboş 2 kişi kontrol edemedi.

Sağ ayağıyla vurduğu top önüne tekrar düştü sol ayağıyla kendisinin de inanmadığı 1 vuruş geldi kaleye 5 6 metre falandı işte orda vücudu dedi ki benden bu kadar hocam çıkar beni

Sürekli ofsaytta gezmesinden anlıyoruz ki yorucu günler geçiriyor. Zaten twittera düşmüştü bir kaç görüntü.

Resim

yasak ask bu takımı bitirir

icardi sakın

Bir an ilyas Salman'ın futbolcu olduğu film geldi aklıma. Dedim şimdi düştü düşecek yere. Hiç hâli yoktu maçta. Akşamdan kalma gibiydi. Bacaklar bitmişti sanki. Bir pozisyonda ilk vurdu rakipten döndü, gelişine vurayım derken topu ıskaladı resmen.

Geri
Üst Alt