#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Mata bi pas atti icardi gomis ve zanioloydu galiba birbirine bakip poziayonun icine etmislerdi. Ulan al at ofsaytaa calar neye bakiyorsunuz????

bu ideal kanat oyuncusu kım hocam her seferınde aynı kolpa

mesela ne yapması lazım

icardiye alda at paslarını atıyorlar orta yapıyorlar ama gol atamıyor

kanatlar ne yapacak icardiye mesela
Boş yapıyor ya gören de ligde Comanlar, Mahrezler var sanacak.

1679082000519.webp

Bu maçı İcardi'ye yazıyorum çok laubali idi ve çoğu pozisyonu ezdi. Rashica ne kadar iyiyse İcardi bir o kadar kötüydü

Oynadığı 8-10 maçta çıtayı o kadar yükseltti ki; bizim ligde böyle bir santrfor görmediğini ilk söyleyen kişi olabilirim. Saunders-Hakan Şükür-Jardel-Karan-Baros-Drogba filan, hiçbiri bu kalitede değildi bizdeki halleriyle...Hep en doğru yerlere gidiyor, büyük çoğunlukla da doğru tercih ve uygulamalarla takım oyununu müthiş yükseltiyordu, en çok da yüksek konsantrasyonla birlikte mental rahatlığına hayran kalmıştım...

Geçen maçta olduğu gibi bu maçta da konsantrasyon güçlüğü çektiğini gözlemledim. Kaçırdığı goller dışında da hatalı tercih ve uygulamalarla pek çok top kaybı yapıp takımın oyundan düşmesine sebebiyet verdi. Bunda fiziksel yetersizliğinin etkisi de aşikar; olası sebeplerinden bahsetmek istemiyorum, sosyal medyada paylaşılıyor zaten...

Böyle devam ederse, 29 yaşında 'top 3-5' seviyelerinden TR ye ye yolunun düşmesine olan hayretimiz son bulacaktır. Umarım kısa sürede toparlar. Yoksa İyi bir İcardi olmadan bu takım zor maç kazanır...

Bonservisi alınıp kendisine yüksek maaşlı kontrat verilecekse, iyi düşünüp kontratı performans ağırlıklı yapmak lazım...

Bu mactan sonra toparlanip ciddiye slir yine

İcardi toparlanır sakatlanmasın yeter. Önemli olan diğer oyuncuların toparlanması Boey bile eski fizik gücünde değil.

Toplari ezdi diyorsunuz o hali bile pozisyon yaratti. Örnegin boey ye indirdigi top, bi insan bikere de köseyi tutturur arkadas.

fizik olarak %100'ünün çok uzağında, deplasmanlarda biraz daha zortlaması çok şaşırtıcı değil o açıdan.

9 golünün 7'sini içerde atmış zaten, fener deplasmanı gibi alan da bulamayınca çok kaliteli son vuruş yapamadığı müddetçe kolay skor bulması güç

o çirkin karıyı daha fazla gündem edersen bozuşacağız gibi seninle

Bu gün çok kötüydü. Biraz iyi olsa maç 2-3 olacaktı. Bu tokat ona da iyi gelecektir.

fiziksel olarak sıkıntılı.kacırdıkları ya da yapamadıkları haricinde boeye indirdiği top,topukla cıkardıgı pas,zaniolonun attıgı uzun topta rashicaya vermesi çok klastı.yine faydalıydı ama olmadı

İcardide bir problem görmüyorum..
Belki bu maç sırtı dönük oyunu fazla yoktu..Ve kaçırdığı yarım yamalak birkaç pozisyon var.

Bizim sorunumuz rezalet ortalar.Rezalet orta açmasına rağmen hala oli duran topları kullanmaya devam ediyor.bekler ve kanat oyuncuları yandan rezalet orta açmaya devam ediyorlar.Malesef bu devam edecek gibi duruyor.çünkü beklerde ve kanat oyuncularında bu özellik bu teknik hiç yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İcardide bir problem görmüyorum..
Belki bu maç sırtı dönük oyunu fazla yoktu..Ve kaçırdığı yarım yamalak birkaç pozisyon var.

Bizim sorunumuz rezalet ortalar.Rezalet orta açmasına rağmen hala oli duran topları kullanmaya devam ediyor.bekler ve kanat oyuncuları yandan rezalet orta açmaya devam ediyorlar.Malesef bu devam edecek gibi duruyor.çünkü beklerde ve kanat oyuncularında bu özellik bu teknik hiç yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
icardi formda olsaydı bugün min 4-5 atardık

ne kendi atabildi ne çevresindekileri oynatabildi

top gelmedi falan demeyin baya baya top da geldi bugün

toparlanmalı

Geri
Üst Alt