#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Her maç iyi oynaması beklenemez illa ki formsuz olduğu zamanlar olacaktı ee gomis var barış var deniliyordu şimdi ne oldu ? Forvet almamız lazımdı

Performans düşüklüğü olabilir. Her maç çok iyi olacak diye bir kaide yok. Ama sen burayı kendi çiftliğin gibi görmeye başlarsan biletini keserler bir anda. O duygusal tiriplerini de kimse sallamaz başka bir kulüpte. Son olarak taraftarın da kabahati var. Bunları olduğundan büyük ilgi ve saçma sapan işlerle övgüye maruz bırakıyorlar. Sonuç bu. Ben son virajda bu ciddiyetsizliği kabul etmem.

Çok fazla ilgi gördü ve kredisi olduğunu bilir böyle topçular onu kullanıyor bikaç haftadır. Haftaya kendini toparlar diye düşünüyorum. Taraftar Kasımpaşa maçındaki çlü toprağını atar umarım.

Barış - Zaniolo yerine Icardi - Gomis değişikliği olsa muhtemelen gene kazanacaktık. Gomis'i çok çabuk gömdük maalesef, oysa ki sezon başında alınan puanların tek başına mimarıydı. Icardi her ne kadar iyi işler yapsa da son 2 maçta ciddi laubalilik sergiledi. Belli noktaya kadar toleransı anlayabilirim, lakin bir şeyler iyi gitmiyorsa da zorlamayıp gerektiğinde oyundan almak lazım.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son iki maçtaki performansını ben de epeyce eleştirdim, beklentilerin çok uzağındaydı. Ancak verimli olması için takımın belli düzeyde hücum organizasyonu sergilemesine bağımlı bir futbol karakterine sahip kendisi. Mesela orijini kanat-forvet olan Valencia gibi patlayıcı driplinglerle filan yoktan var etmesi beklenmemeli. Organize hücum edebilen bir takımda net santrfor olarak İcardi-Valencia kıyası gereksiz bir komiklik olur...

Acilen gomisin hazır duruma getirilmesi lazım.Önümüzdeki milli aradan sonra.

Bi yedek forvet alaydık iyiydi, neyse en kötü kalan maçlarda Barış Alperi deneriz forvette, rehavet mi ciddiye almama mı, fiziksel eksiklik mi bilmiyorum. Muhtemelen ciddiye almamadır. Dünkü maç atıyorum sevilla maçı olsaydı yıldız futbolcularımız başka bi performans gösterirdi bence

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir mağlubiyetle bu adam hakkında yapılan yorumları hayretle okuyorum..
Maçı aynı oyunla icardinin golüyle 2-1 kazansaydık bu yorumların çoğu olmazdı.icardi muhteşem olurdu.
Fiziği falan aynı hiçbir değşiklil yok..

Yedek golcü deniliyor..Yahu kimi alacaksın.Hadi aldın diyelim o maçtaki oyunla neyi değiştirecekti ne değişecekti..
Bize orta saha lazımdı orta saha..

Çıkan ilk 11 sonradan yapılan değişiklikler ve takım olarak oynanan oyun bazı oyuncular gibi icardinindw performansını düşürmüş olamazmı..

Keselim arkadaş o zaman icardiyi,zanioloyu ondan sonra neler oluyor görelim…

Yahu hazır değil denilen bk atılan zaniolo bizi geçen hafta ipten aldı.Almayada devam edecek.
İcardi,kerem,rashica,zaniolo,mertens,torreira bu adamlar oynayacak arkadaş..Okan buruk artık hatalı tercihlerden ve değişikliklerden vazgeçmeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç yok diye yine izin verilmiş sanırım

Screenshot_20230319_014710_Instagram.jpg

iki ucu keskin bıçak.Bu herifin sacma sapan ozel hayati olmasa zaten bu yasta bile buralara gelmezdi bu saatten sonra ozel hayatinda her hangi bir duzelme olacagini da sanmiyorum bunu wanda ile olan iliskisinden bagimsiz soyluyorum.Bonservisini alma konus ise benim ici daha karmasik verdigi katkiyi ve kalitesini dusununce gozu kapali alirsin elbet.Ama bence mesela alabilmek degil konya macinda da gordukki fiziksel olarak iyi degilse o beklenen katkiyi yapamiyor ki yapamamasi da normal diyelim bunu aldik en az 3 yillik kontrati da verdik yillk 5 m dan az olacaginida sanmam.yas ilerledikce zaten fiziksel dususleri yasayacak ustune bide bu yasta bize dusmesine sebeb olan ozel hayatiyla birlikte bugun askin olayim dedigimiz adama ogun neler deriz hepimiz az cok tahmin edebiliyoruz.Kafam cok karisik kendisi hakkinda.

Geri
Üst Alt