#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Ritim kazanmışken 1 ay ara oldu, simdi yine ara var. Birkaç hafta sonra tekrardan forma girip kuşlara saplayacaktir.

Tamam pozisyon geldi ama güzel orta gelmediki? 3-4 tane gelse şöyle 2 tanesini atacak zaten

Takım takım değil tatilya sanki yaw

Hoca çıkarmaya çekiniyor Konya maçında kötü olduğu belliydi 60 da çıkarmalıydi defans oyuncuları üzerine oynadı Hakem de yalandan bir sarı kart verdi daha da çok sinirlendi ..
Gomis öyle yada böyle bu takimin ikinci forveti ise bazen de o oynayacak Okan hocada bu planlama bakalım form düzeyi yükselecek mi icardinin mertens belki kendine getirir .

ben kötü oynadığını düşünmüyorum çabalıyor ama şansı yaver gitmedi kaldı ki 1-2 maç kötü oynasın ne olacak her vurduğu gol olan mı var

Şaka mısınız siz ya sanırsın bayerni tutuyorlar da 2 maç bekleneni veremeyince mırın kırın ediyorlar... kötü denilen maçta bile kaç tane bağlantı pası attı, mesela boey vurmasaydı da içeri çevirse golle bitecek pozisyon vardı icardi sadece gol üzerinden okunacak adam değil.

İcardi eskiden Can Yaman'ın sevgilisi olan ve şimdi de Karius'un sevgilisi olan Diletta Leotta'yı takip etti :D

Herif ayakta duramıyodu ya.Bi pozisyonda bomboş topa hareketlenmedi ofsayt mı değil mi onu da göremedik insallah ofsayttır o pozisyon

Atilan toplara hamle yapmamasi ilk defa Konya macinda gerceklesmedi. Bundan önce de bir kac kere yasanmisti hangi macti hatirlamiyorum ama yine böyle 2m yanina düsen bir topa kosmamisti halbuki yetisebilirdi.

Mata'nin topunda derdi neydi anlamadim acikcasi. Kasimpasa macinda gol atabilecek pozisyonlara girmisti aslinda Kerem'in güzel paslari sonrasinda ama Konya macinda Kasimpasa macina göre cok cok daha kötüydü bence.

Bu olaylar başının altından çıkıyor
:D
swEp5NLQ_400x400.jpg

Tamam pozisyon geldi ama güzel orta gelmediki? 3-4 tane gelse şöyle 2 tanesini atacak zaten

Aynen katılıyorum.Kötü oynuyoruz atkadaş kötü. Ne bekler nede kanatlar yeterince çalışmıyor..Özellikle yerden havadan hiç farketmez rezalet ortalar var.
Berkan-oli orta sahası yerine direk stoperler top atıyor ileriye.orta saha oyuncuları ofansif olarak hiç yok.

Yahu adamın yetişemiyeceği yere bile koşmamasına laf ediyorsunuz pes..

Bizim sorunlarımız icardinin durumumdan çok daha büyük.Bunu kavramak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şaka mısınız siz ya sanırsın bayerni tutuyorlar da 2 maç bekleneni veremeyince mırın kırın ediyorlar... kötü denilen maçta bile kaç tane bağlantı pası attı, mesela boey vurmasaydı da içeri çevirse golle bitecek pozisyon vardı icardi sadece gol üzerinden okunacak adam değil.

Ahh o Boey yok mu.. Son iki mactir o da kotu ustune sezon basindan beri ayni yerden ya da cepheden 100 kere sans bulmustur (abarti icerir) birkac direk disinda hepsi kotuydu ya auta ya da kalecinin ustune. Son mac, ayak disi koseye sakince biraksa gol kaleci kipirdayamazdi bile.. Abandi sacma sapan ustune vurdu kalecinin.

Ahh o Boey yok mu.. Son iki mactir o da kotu ustune sezon basindan beri ayni yerden ya da cepheden 100 kere sans bulmustur (abarti icerir) birkac direk disinda hepsi kotuydu ya auta ya da kalecinin ustune. Son mac, ayak disi koseye sakince biraksa gol kaleci kipirdayamazdi bile.. Abandi sacma sapan ustune vurdu kalecinin.
Şut tekniği kötü boey'in o yüzden her kaleci cıkarıyor şutlarını.

Geri
Üst Alt