#9 Mauro Icardi | ARŞİV

İlk defa kötü oynadı bence

Çıkmalıydı ama çıkarılmamasını da anlıyorum her an bir şey yapabilecek bir adam

Umarım bir daha olmaz

Her milli ara veya devre arasi döneminde tatile ayriliyor ama büyük ihtimal sözlesmesinde böyle bir detay oldugunu düsünüyorum neymar’in da oldugu gibi

Takim da bu durumdan rahatsiz olan bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum yoksa simdiye ortaya cikardi

Eger bu durumu tolore edebileceksek takim olarak ozaman kalmasi icin sartlar zorlanmali

Her milli ara veya devre arasi döneminde tatile ayriliyor ama büyük ihtimal sözlesmesinde böyle bir detay oldugunu düsünüyorum neymar’in da oldugu gibi

Takim da bu durumdan rahatsiz olan bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum yoksa simdiye ortaya cikardi

Eger bu durumu tolore edebileceksek takim olarak ozaman kalmasi icin sartlar zorlanmali
Verilen tarihte dönüyor adam genelde bizde

G.amerikalı ve uzun bi izin olduğundan icardi muslera ve torreiraya ek 1 gün izin verilmiş

Lan adami kaciracaklar, yere düsürmüsler birde..
Adami sakatlayacaksiniz aga

Ben neden çok güldüm shgjkk
Icardi çok pozitif biri zaten.
Mutlu görünüyor ilgiden de 🤣
Bir şey olmaz ona. Zaten Instagrama hikaye atmış. Keyfi iyi gibi.

İki Uruguaylı, Bir Arjantinli.. Ligin en kaliteli ve en kariyerli kalecisi Fernando Muslera, ön liberosu Lucas Torreira ve santraforu Mauro İcardi takıma katıldı.. Yandas medyaya selamlar
InCollage_20230325_183832291.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine yapmış ameliyatı. Önüne düşen toplarda çapraz koşuyla içeri girmesi çok önemli.

Geri
Üst Alt