#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Evet kötü oynadığı maçlar var falat net kaliteli oyuncu.

Bizim en büyük sorunumuz
Kanatlar ve orta sahadır.
Bunun yanında takım halinde sahaya kötü yayılıyoruz.
Özellikle orta üçlü çok uyumsuz ve hantal.kanatlar basit top kaybı makinesi gibi..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir takım işler bu kadar iyi giderken bir maç için bu kadar kendi topuğuna sıkamaz ya. Şu camia acilen kodlarına geri dönsün hiç iyi bir gidişat görmüyorum. İlk kez hissediyorum bunu. -Geçmiş sezonlardan gelen genetik kodlarımıza bakarsak- normalde bu haftalarda en rahat taraftar bizim olmamız lazımdı.

Bir takım işler bu kadar iyi giderken bir maç için bu kadar kendi topuğuna sıkamaz ya. Şu camia acilen kodlarına geri dönsün hiç iyi bir gidişat görmüyorum. İlk kez hissediyorum bunu. Normalde bu haftalarda en rahat taraftar bizim olmamız lazımdı.
Normalde diyorsunuz şuan normal durumda mıyız? Topuyla tüfeğiyle bize savaş açmış bir kurum var karşımızda rakibe çıkması gereken kartlar çıkmıyor açık şekilde penaltılarımız verilmiyor.

Normalde diyorsunuz şuan normal durumda mıyız? Topuyla tüfeğiyle bize savaş açmış bir kurum var karşımızda rakibe çıkması gereken kartlar çıkmıyor açık şekilde penaltılarımız verilmiyor.
Anlamamışsın yazdığımı tekrar okuman lazım. Kolaylaşsın diye başına da cümle ekledim.

Malum takımların futbolcuları paylaşım yapar eleştiri yapar hiç bir cezai yaptırım uygulanmaz.

Bizde ise futbolcu bir tweeti retweet ettiği için ceza yer, ya da soyunma odasında küfür ettiği için ceza yer.

Çok adaletli bir TFF, MHK ve PFDK var ülkemizde gerçekten. Ama evet hakem konuşmayalım arkadaşlar, hakemi de yenmemiz lazım.

2 berbat maçtan sonra kendine gelmiş. Bizim açımızdan çok iyi o iyi olduğunda hücumda çok farklı oluyoruz.

Zaniolo veriyor İcardi atıyor şu görüntü ortaya çıkıyor ve sevinemiyoruz.. Neyse daha çok yaşayacağız. Harikaydı.
20230405_221751.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt