Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Aşkın Olayım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı nereden izledin renktaşBu adamı bu haliyle alan kişi Galatasaray'a ihanet eder bak açık söylüyorum. Adamın yürüyecek hali yok.
Zaten ilk 6/7hafta yoktu. Depreme kadar oynadığı 10 hafta var başka bir şey yok. Kesinlikle bonservis alınmamalı.
?????Bu adamı bu haliyle alan kişi Galatasaray'a ihanet eder bak açık söylüyorum. Adamın yürüyecek hali yok.
Zaten ilk 6/7hafta yoktu. Depreme kadar oynadığı 10 hafta var başka bir şey yok. Kesinlikle bonservis alınmamalı.
Ya deli misiniz nedir çözemiyorum kiBu adamı bu haliyle alan kişi Galatasaray'a ihanet eder bak açık söylüyorum. Adamın yürüyecek hali yok.
Bu adamı bu haliyle alan kişi Galatasaray'a ihanet eder bak açık söylüyorum. Adamın yürüyecek hali yok.