Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.127
- 9.492
- 2.568
Her topu bu adama atmak zorunda değiliz. Özellikle Kerem Icardi'ye oynayacağım diye tüm topları kaybediyor. Selçuk-Burak gibi oldu Kerem-Icardi ilişkisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Minik bir kuş ötmüsBu adamı bu haliyle alan kişi Galatasaray'a ihanet eder bak açık söylüyorum. Adamın yürüyecek hali yok.
Zaten ilk 6/7hafta yoktu. Depreme kadar oynadığı 10 hafta var başka bir şey yok. Kesinlikle bonservis alınmamalı.
Kral artik sariyi görmeli. Yoksa fb macinda cezali olacak
Her iddiasina girerim olmayan foulden sariyi yapistirirlarŞikecilere 6. golü attıktan sonra o kartı görecek.
Asist sayısı çift hanelere ulaşırsa acayip bir istatistik yakalayacak. Bilmiyorum Türkiye'de daha önce merkez santrafor oynayıp hem gol hem asist olarak çift haneye ulaşan bir oyuncu varmı.
Son yıllarda gördüğüm en sert penaltılardan biriydi müthiş vurdu 130 km ve yukarısına ulaşmış olabilir. Kalenin herhangi bir yerini tuttuğu an gol olmama ihtimali yok gibiydi.Penaltı mermi gibi çok düzgün gitti, gözede hoş geldi harikaydı. Yalnız yine çok riski bir şuttu. Topa o kadar şiddetli asıldı ki en ufak bir hatada o top her yere gidebilirdi, neyseki tertemiz bir şut oldu. Ne diyelim, kral yapıyor bu sporu. Seviyoruz seni İcardi.
Valencia şart değil mi ? Yada abuşBu adamı bu haliyle alan kişi Galatasaray'a ihanet eder bak açık söylüyorum. Adamın yürüyecek hali yok.
Zaten ilk 6/7hafta yoktu. Depreme kadar oynadığı 10 hafta var başka bir şey yok. Kesinlikle bonservis alınmamalı.