- 18 Mayıs 2011
- 53.031
- 56.914
- 4.613
Ben okudum anlattığında birtane yalan yokBirilerine ispanyolca isyan etmis. Instagramda. Konu ne tam anlamadim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben okudum anlattığında birtane yalan yokBirilerine ispanyolca isyan etmis. Instagramda. Konu ne tam anlamadim.
Ben 4 sene Valencia da yasadim @Barış Savaş a sövmüsBirilerine ispanyolca isyan etmis. Instagramda. Konu ne tam anlamadim.
İcardiyi tanırım pırıl pırıl çocuktur öyle birşey yapmazBen 4 sene Valencia da yasadim @Barış Savaş a sövmüs
Üzgünüm Barışımmmmİcardiyi tanırım pırıl pırıl çocuktur öyle birşey yapmaz
Savaşmayalım barışalım demişİcardiyi tanırım pırıl pırıl çocuktur öyle birşey yapmaz
Savaşmayalım barışalım demiş
Şu istanbul maçını bir alaydık da
Böyle disiplinsiz topçuların ekibimizde yeri olmamalıBir İtalyan arkadaşım geçen bana geldi Icardi'yi sordu. Adama her türlü kolaylığı sağlıyormuşsunuz maçlardan sonra hemen tatile falan gidiyormuş öyle mi gerçekten dedi?
Önce maça çıkıyor sonra pompaya gidiyor dedim.
İşini yaptıktan sonra en doğal hakkı neticedeBir İtalyan arkadaşım geçen bana geldi Icardi'yi sordu. Adama her türlü kolaylığı sağlıyormuşsunuz maçlardan sonra hemen tatile falan gidiyormuş öyle mi gerçekten dedi?
Önce maça çıkıyor sonra pompaya gidiyor dedim.
bu da bir ihtiyaçtır yani.Net icardi seçilir böyle bir durumda.