#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Yilan kadin cocuklari nasil doldurmussa kizi adami itiyor... yazik ya acidim.

Adam yatarken bile Galatasaray ürünüyle yatıyor. Umarım 4-5 yıl daha bizimle olur.

Aynen rtas kendine biraz bakarsa rahat 34-35 yasina kadar götürür. 3+1 kontrat veya direk 4 yil verilir adama. Cok örnegi var o yasta üst düzey oynayan 9 no, tabiki bakmasi lazim kendine. Top oynamak istiyo, maclarda dikkatli izliyorum hirsli, pas alamadigi, gol kacirdigi an sinirleniyo, kiziyo. Istek var bu cok önemli. Bizde cok cok mutlu, yoksa böyle performans sergileyemez. Insallah aliriz, herif bizde hic unutulmicak efsane olur. Hikayemiz böyle bitmemeli..

Oyun tarzı gereği kendine ciddi iyi bakarsa 36-37 yaşlarında bile üst düzey katkı verir

Wanda Nara pazarlık için kullanmıyordur adamı umarım.

Mauro İcardi.. Sezonun oyuncusu. Bizim için anlamını anlatmaya hiçbir söz yetmez. Daha önce Drogba, Jardel gibi isimleri de izledik ama kimse senin kadar etki bırakmadı. Her biri inanılmaz 23 gol attın ama en güzelleri Derbilerde attıkların oldu. Hem kendin attın hem Kerem başta her arkadaşını sahada oynattın. İnterde 2 sene Serie A gol krallığı yaşamış, PSG'de UCL maçlarında fark yaratmış biri gibi değil de Başarıya Aç bir adam gibi oynadın her zaman sahada. Umarım bizimle kalırsın. Seninle olmak harika ama sensizliğe kim gelirse gelsin alışamayız. Seni herkesten çok seviyoruz Aşk Adamı
InCollage_20230607_221035882.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Korkuyor insan. Bu kadar alışıp kaybedeceğiz diye çok korkuyor. Galatasaray taraftarını öyle bir hale getirdi ki kimi getirsek yeri dolmayacak, 100 sene daha oynayacak gibi. Seneye Şampiyonlar Liginde daha güzel günlerde beraber Mauro İcardi
Wanda out, Simge in;)

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sikecilere sarhos sapladin ulan ne kral adamsin be Aslannnnn

Icardi ve Muslera'nın, Konyaspor maçında aşk acısı çektiği için oynamak istemeyen Torreira'nın evine giderek moral verdiği ortaya çıktı.

Erden Timur:"Bir şeyler yapmalıyız. Bu çocuk bizim için çok önemli. Toparlanmazsa bize yara verir. Bunun Icardi ile de arası iyi. İkinizin sözünü dinler, bir uyarın kendisine gelsin."

Muslera:"Başkan sen merak etme, biz onu toparlarız."

Icardi:"Hayatında ne olursa olsun, sen bizi sahada nasıl yalnız bırakırsın Lucas! Aşk acısını en iyi ben bilirim, benim bir kere sahada enerjimi sonuna kadar harcamadığımı gördün mü?"

Torreira:"Moralim çok bozuk, psikolojim altüst."

️Icardi:"Hepimiz sahada erkek olacağız. Ağlamak yok, bundan sonra gözüm üzerinde."

(Skorer)

Galatasaray Haber on Twitter: Galatasaray, Mauro Icardi ve Lucas Torreira  başta olmak üzere tüm oyuncuları özel hayatlarına dikkat etmeleri konusunda  uyaracak. (Spor Arena) https://t.co/0diuemwiMX / Twitter

Geri
Üst Alt