#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Avrupa'nın baş altı takımlarından birine gitse anlarız. Ama Arabistan'da futbolun tek anlamı para. Şampiyonluk yarışının bile anlamı yok. Tarafta yok, ambians yok. Umarım bizi seçer sonunda. ŞL ile dünya futboluna tam amlamiyla dönmek var. Arjantin milli takımına dönmek var. Wanda'nı da al gel lan!

Bonuslarla 6-7 ye kadar çıkılabilir dediğim zaman, 4 ü geçmemek lazım diye ahkam kesenlerin sesi çıkmaz olmuş; 7-8 garantiye keşke kalsa diye dua edilir hale gelmiş...

İcardi aynı İcardi, bizim kulübün şartlarında da pek bir değişim olmadı. Arapların piyasayı paraya boğması, kulübün gider politikasını çok fazla değiştirmemeli. Sponsor olacak kişi ve kurumlar başka projelere de destek verecektir zaten...

Bu ligin hiç görmediği kalitede bir forvet olsa da mesela 15 milyon bonservis+10 milyon maaş, kulübün gerçekleriyle örtüşmez. Tek bir futbolcu için böyle bir yükün altına girilmesini doğru bulmam...

Araplara giderse çok koyar çünkü bu aslında Araplar piyasaya girmese bize gelecekti demek olur

• geçen yıl icardi’nin az da olsa bazı sorunları olduğu arjantin’e gittiği dönemler oldu. ya da sahada formsuz olduğu maçlar oldu.
    fakat bunların hiçbirisinde icardiye yüklenilmedi. neden biliyormusunuz?
    çok sevdiğimizden değil.
    750 bin euro’ya oynamasından ve kötü çıkarsa zaten sene sonu gidecek diye tek bir laf edilmedi.
    fakat seneye biz icardi’ye yıllık 10 milyon € verirsek icardi’de biz hanımla kavga ettik arjantin’e iki hafta gidiyorum üç beş maç kaçırıyorum derse ortalık yıkılır nerden biz bu adamı aldık paralar gitti, kulüp battı muhabbetleri yapılır.
    o yüzden bence asla hiçbir oyuncuya bu paraları vermememiz gerekiyor.
    şimdi herkes gomis’i gönderdik yerine bir sürü oyuncu aldık diyecek. gomis’i yollamamız doğruydu yanlış olan yerine aldığımız oyunculardı.
    icardi’ye yıllık 10 milyon € civarında bir para vermek çok riskli bir kumar.
    en mantıklısı biz 5-6 milyon€ civarında paramızı önerelim. o da gitsin arabistan’a. en fazla arabistan’da bir yıl kalır. bir yıl sonra çok daha uygun ücrete geri alırız. bazen kısa süreli ayrılıklar iyidir.
    18 Haziran 2023 22:00 · 45 ten raporlu
Maalesef katılıyorum bu entry'e.

• geçen yıl icardi’nin az da olsa bazı sorunları olduğu arjantin’e gittiği dönemler oldu. ya da sahada formsuz olduğu maçlar oldu.
    fakat bunların hiçbirisinde icardiye yüklenilmedi. neden biliyormusunuz?
    çok sevdiğimizden değil.
    750 bin euro’ya oynamasından ve kötü çıkarsa zaten sene sonu gidecek diye tek bir laf edilmedi.
    fakat seneye biz icardi’ye yıllık 10 milyon € verirsek icardi’de biz hanımla kavga ettik arjantin’e iki hafta gidiyorum üç beş maç kaçırıyorum derse ortalık yıkılır nerden biz bu adamı aldık paralar gitti, kulüp battı muhabbetleri yapılır.
    o yüzden bence asla hiçbir oyuncuya bu paraları vermememiz gerekiyor.
    şimdi herkes gomis’i gönderdik yerine bir sürü oyuncu aldık diyecek. gomis’i yollamamız doğruydu yanlış olan yerine aldığımız oyunculardı.
    icardi’ye yıllık 10 milyon € civarında bir para vermek çok riskli bir kumar.
    en mantıklısı biz 5-6 milyon€ civarında paramızı önerelim. o da gitsin arabistan’a. en fazla arabistan’da bir yıl kalır. bir yıl sonra çok daha uygun ücrete geri alırız. bazen kısa süreli ayrılıklar iyidir.
    18 Haziran 2023 22:00 · 45 ten raporlu
Maalesef katılıyorum bu entry'e.
kapta 4-5 milyonu klüpten verilecek şekilde açıklama yapılır

30 milyon euro yıllık ücret konuşuluyor sosyal medyada alternatiflere geçelim direk zaman kaybetmeden

Icardi gibi bir adama alternatif bulmak çok kolay olmasa da umarım yönetimin B,C ve hatta D planları vardır.

Ben de kesinlikle şartların zorlanmasından yanayım ama diğer yandan da bir oyuncuya yıllık 10 Milyon € maaş vermek de akıl kârı bir iş değil. Kurun durumu ortada. Şampiyonluktan gelen komik paralar da ortada yani mesela.

Şu kodumun görgüsüz Arapları olmasa bu transfer belki de yıllık 5-6 Milyona bitecekti.

İcardi kimseyle anlaşmaz
Psg den parasını alır
Son günde tekrar bize gelir

👀

Icardi gibi bir adama alternatif bulmak çok kolay olmasa da umarım yönetimin B,C ve hatta D planları vardır.

Ben de kesinlikle şartların zorlanmasından yanayım ama diğer yandan da bir oyuncuya yıllık 10 Milyon € maaş vermek de akıl kârı bir iş değil. Kurun durumu ortada. Şampiyonluktan gelen komik paralar da ortada yani mesela.

Şu kodumun görgüsüz Arapları olmasa bu transfer belki de yıllık 5-6 Milyona bitecekti.
Keşke şampiyonluk parası Avro olarak verilse...

Mauro Icardi hayvanat bahçesinde aslan'ı izliyor

1687180066455.webp

Geri
Üst Alt