#9 Mauro Icardi | ARŞİV

O paralar dogruysa gerek yok abi yapacak birsey yok. Bizim de limitlerimiz belli. Deli gibi isterim gelsin kalsin bizimle olsun en az 2 sezon daha ama bu sartlar cok zorlayici. Bakalim zaman ne gosterecek cunku dedikodular uzerinden konusuyoruz (maddi konular). Dunyalari kazandin be olm, burada kal 2 sene sonra gec ABD/Arabistan'a yine kazanirsin.

O paralar dogruysa gerek yok abi yapacak birsey yok. Bizim de limitlerimiz belli. Deli gibi isterim gelsin kalsin bizimle olsun en az 2 sezon daha ama bu sartlar cok zorlayici. Bakalim zaman ne gosterecek cunku dedikodular uzerinden konusuyoruz (maddi konular). Dunyalari kazandin be olm, burada kal 2 sene sonra gec ABD/Arabistan'a yine kazanirsin.
Gomise biraz daha vermedin
Sonra gittik forvetde en az 40m euroyu cöpe attik
Bal gibide verilir

Gomise biraz daha vermedin
Sonra gittik forvetde en az 40m euroyu cöpe attik
Bal gibide verilir

Yanlistan emsal olmaz, ders alinir. Ayrica arada kacinilan fark baya bir fark Icardi'ye bakinca. O rakamlar bizi asar diyorum verilmez demiyorum bir daha okursan daha net anlasilir mesajim.

Sokakta İcardi formalı Galatasaraylı çocukların sayısı günden güne artmakta. Bayramda eve gelen 10 yaşındaki kuzenin de kendisi sebebiyle Galatasaraylı olmasını öğrendiğim vakit ne pahasına olursa olsun tutmamız gerektiğine kanaat getirdim.

Geri
Üst Alt