#9 Mauro Icardi | ARŞİV

:D
FzQeXIFX0AAyrvc

FzQj_PKaAAAzYkb

Mauro' nun büyük ihtmalle kararını verdiğini ama bir nevi ''Danışıklı sürünceme'' döneminde bulunduğumuzu zannediyorum. Bu dediğim iki yönlü de olabilir;

1. Arap kulüplerinin şakası yok; nasıl bir göz karartma ise,10 edecek adama 100 bile vermekten çekinmiyor herifler. Cidden 25-30-40 teklif etmişlerse geçmiş olsun. 30 yaşında, MT dan dışlanmış, biraz rahat davranma eğilimi de malum adam için bizden alabileceği azami 8-10 milyon alternatif bile olamaz... Kendisi popülaritesini devam ettirir, belki birkaç milyon fazla koparır; bizimkiler de ''Çok istedik, uğraştık ama olmadı'' diye taraftarın gazını alır, bu arada alternatiflere yoğunlaşırlar...

2. Halihazırda Araplardan veya başka birilerinden somut ve tatmin edici bir teklif yoktur; bizim teklifi bekletiyordur. Daha tercih edeceği bir teklif alırsa veda eder; aksi halde de ''Aşkın olayım'' türküsü çığırarak imzayı atar!..Bizim yönetim de bunu büyük başarı olarak pazarlar (Olumsuz anlamda söylemiyorum, Futbolun endüstrileşmesi böyle bir şey)...

Gelirse sezona psikolojik üstünlük ile başlatacak bizi deli gibi korkuyor rakipler şu an ihtimal az olsa bile imkansız değil

herhangi bir arap takımına gitme ihtimali:

araplar'dan söylenilen seviyede bir teklif olsaydı, bence şimdiye kadar defaatle giderdi. neden beklesin?

haa tatilini mi uzatmaya çalışıyor, olabilir tabi ama yine de prensipte kararını araplar'dan yana kullanmış olsa, gs tarafına net olarak bunu bildirirdi bence ve biz de alternatif oyuncu arayışına çoktan girerdik.

en azından bize bu iyiliği yapardı yani. son dakikaya kadar bekletip, son dakikada satış koymayı icardi'nin gs ile olan kan uyumuna yakıştıramıyorum zira.

bu ihtimal şu anda gs ile arasında duran en büyük engel gibi ama bence gs'da kalmasından daha büyük bir olasılık değil.

avrupa'dan rekabetçi bir takıma gitme ihtimali:

oyuncu kalite olarak, bayern'den tut atletico'ya kadar her takımda oynayacak kalitede şüphesiz. ancak bahsi geçen kulüpler icardi'ye araplar kadar para vermez, gs kdar da imtiyaz vermez. bayern'de oynadığında her canın istediğinde uçağa atlayıp milano'ya gidemezsin yani. bu ihtimali de az görüyorum.

sonuç olarak bence bizde devam edecek gibi. tabi bu yorumların altında iyi niyet ve temenni de var. sonuçta bunlar prof futbolcu ve arka planda kim bilir bilmediğimiz ne parametreler var. dışarıdan gözlemlediğimiz ve bildiğimiz kadarıyla yorumladık. umarım kalır.

Psikolojik üstünlük kendisi
Bunu fbnin şarkılı paylaşımından da gördük

araplar 25m vermis, sen bunu kabul eder miydin renktas? bence 8-10 arasi vermemiz lazim 3 yillik kontrat

amma ve lakin kendine iyi bakarsa ve iyi takim kurarsak 1 avrupa kupasi daha getirebilir bize
İşte kendine iyi bakması sıkıntı.

Hadi yıllık 10m€, 3 yıllık kontrat verdik diyelim. Önümüzdeki sezon yine bir şeyler yapar. Ama bu yaşam tarzında devam ederse, diğer 2 sezon yatmaktan başka bir şey yapmaz. 32-33'den sonra vücud olarak biter gider.

İşte kendine iyi bakması sıkıntı.

Hadi yıllık 10m€, 3 yıllık kontrat verdik diyelim. Önümüzdeki sezon yine bir şeyler yapar. Ama bu yaşam tarzında devam ederse, diğer 2 sezon yatmaktan başka bir şey yapmaz. 32-33'den sonra vücud olarak biter gider.
benim de o konuda süphelerim var. vücuduna baktigim vakit beslenmesine veya antrenmanina cok iyi bakmiyor diyorum karin bölgesindeki yag oranindan dolayi.

ama okan buruk antrenmanlara düzenli cikiyor diyor.

demek ki beslenmesinde sorun var ve sürekli tatil yapiyor gibi gözükmesi.

Psg normalden daha fazla maaş veriyor Barca, Wijnaldum'u 4 'e ikna etmişken 8 verip aldı tabi Fransa'dan Türkiye'ye geçmenin bir maliyeti olacak yine de bizim 8-9'lara çıkacağımız mantıklı gelmiyor max. 5+ bonus olur.

Geri
Üst Alt