#9 Mauro Icardi | ARŞİV

1687714994750.webp

Ömrün güzel olsun bebek!

sokakta o kadar çok icardi formalı çocuk görüyorum ki...bir nesli gsli yaptı resmen

-öyle bir zaman ki, gelmeyerek son zamanların hatırlanan en iyi oyuncusu olarak adlandırılacak.
gelse eski tadı kalmayabilir her iki taraf için.
-para desen muhtemelen biz ayrı, icardi tarafı ayrı telden çalıyor.
taraftarla inanılmaz bağ kurdu sanki bu sebepten tercihi biz olabiliriz.
-profesyonel topcu lan ne bağı

karışık işler.

-öyle bir zaman ki, gelmeyerek son zamanların hatırlanan en iyi oyuncusu olarak adlandırılacak.
gelse eski tadı kalmayabilir her iki taraf için.
-para desen muhtemelen biz ayrı, icardi tarafı ayrı telden çalıyor.
taraftarla inanılmaz bağ kurdu sanki bu sebepten tercihi biz olabiliriz.
-profesyonel topcu lan ne bağı

karışık işler.
ne diyon

Bence anlaşılan rakam belli.Arapların teklifini reddetti ama biraz daha arttırın maaşııı dedi.Talep ettiği maaşı söyledi Erden Timur harıl harıl bu maaşın kalanını ödeyebileceği sponsorlar arıyor.İcardi bizi bekleyecek.Eğer erden Timur sponsor bulamazsa o zaman başka yere imza atar.
(yıllık 4.5 4 yıllık anlaşma yıllık + 1.5 dan 4 yıllık da sponsor desteği ile yıllık toplam 6 milyon 4 yıllık anlaşma )
Psg tarafı çoktan halledilmiştir alacağı ücret olan 8 i biz vererek bonservisi almışızdır.
2 milyon imza parası +6 milyon (4.5 biz+1.5 sponsor)
Diğer 3 yıl 4.5 +1.5 (sponsor)

Arabistandan gelen teklifler bir yana ama united, madrid ve bayern gibi forvet ihtiyacı olan takımlar neden kendisiyle ilgilenmiyor? 1. Forvet olarak demiyorum ama yine de ilgilenmeleri lazimdi bence

Arabistandan gelen teklifler bir yana ama united, madrid ve bayern gibi forvet ihtiyacı olan takımlar neden kendisiyle ilgilenmiyor? 1. Forvet olarak demiyorum ama yine de ilgilenmeleri lazimdi bence
Bu Tsl nin en büyük eksiği.Lige güven çok az .Bu ligden Bayern Real ve manuya oyuncu çok çok zor gidiyor.Baliç geremi weghorst başka da yok sanırım ki reale gidenler 90 larda werghourst da lig değil dünya kupası ile bence gitti.

Fenerle süper kupa maçı Ağustos başı olacağı için 17 Temmuz gibi gelir şovunu yapar.

Geri
Üst Alt